Суперники (Лука Ґуаданьїно, 2024) IMDb 7.8/10

Чемпіон Турніру Великого шлему Арт Дональдсон (Майк Файст) зазнає серію поразок. Колись він був посереднім гравцем. Чемпіона з нього зробила його дружина Таші (Зендея). Тенисистка у минулому, нині вона присвятила себе тренуванню чоловіка. 16+ 1444

Аби він повернув собі жагу до перемог, Таші записує його до участі у турнірі Challenger. Зазвичай у ньому беруть участь початківці або гравці другого дивізіону. Однак для ситуації, що склалася у Арта, це буде доречно. Незадовго до змагань чоловік дізнається, що у турнірній сітці його суперником буде Патрік Цвейг (Джош О'Коннор), колишній коханець його дружини та його кращий друг.

Спортивну мелодраму «Суперники» зняв режисер Лука Ґуаданьїно, чотириразовий володар премій Венеціанського кінофестивалю. Для зйомок у фільмі Зендая впродовж трьох місяців займалася з професійним тенісним тренером. Зйомки розпочалися у травні 2022 року у Бостоні. Цьому передували кастинги, під час яких серед місцевих жителів шукали акторів масовки.

В ролях: Зендея, Джош О’Коннор, Майк Файст, Кіану Хем.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 02.05.2024 по 29.05.2024.  Время: 12.30

view counter
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.