Пробивний чувак (Моріц Мор, 2024) IMDb 6.7/10

У антиутопічному світі майбутнього влада зосереджена в руках деспотичної родини Ван Дер Кой, на чолі якої стоїть Хільда (Фамке Янссен). Через її криваві розваги та телешоу люди гинули та продовжують гинути цілими родинами. 18+ 690

Серед жертв режиму – маленький німий хлопчик (Білл Скашґорд), на очах якого вбили всю його сім’ю. Одразу після трагедії дитину взяв до себе таємничий шаман (Яян Рухьян). Посеред непрохідних джунглів наставник виростив хлопця у ненависті до кривдників. Єдина ціль у його житті – вбити Хільду Ван Дер Кой та зруйнувати увесь побудований нею порядок.

Бойовик «Пробивний чувак» знято у копродукції Німеччини, ПАР та США. Режисерське крісло зайняв дебютант із Німеччини Моріц Мор. Також він долучився до написання сценарію. Надихалися кращими зразками антиутопічних графічних романів. На головну роль був запрошений Білл Скашґорд («Воно», «Диявол назавжди»). Зйомки фільму проходили у Південній Африці.

В ролях: Білл Скашґорд, Шарлто Коплі, Мішель Докері, Іко Ювайс, Фамке Янссен, Джессіка Рот.


 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 16.05.2024 по 22.05.2024.  Время: 18.15

Планета Кіно

С 16.05.2024 по 22.05.2024.  Время: 12.30; 19.15

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.