Новини

12.01.2019

Якісне житло в кредит під 17% річних!


Відтепер  кредити на житло за програмою “Довготермінове пільгове кредитування за рахунок власних коштів Фонду” надаються під 17% річних!
Категория: General
Разместил: agent2

З минулого року компанія “Федорченко” спільно з Сумським регіональним управлінням “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” працюють за програмою “Довготермінове пільгове кредитування за рахунок власних коштів Фонду” .

Довготерміновий пільговий кредит на будівництво житла надається молодим сім’ям, в якій чоловік та дружина віком до 35 років, неповним сім’ям, в якій мати (батько)віком до 35 років має неповнолітніх дітей (дитину), одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно.

Термін кредитування до 30 років, але не більше ніж досягнення позичальником (ці) пенсійного віку.

Перший внесок не менш як 10% передбаченої вартості будівництва житла

Кредит надається з відсотковою ставкою у розмірі  - 17 % річних. Погашення кредиту та відсотків за користування ним здійснюються позичальником починаючи з дати зарахування  коштів кредиту на рахунок позичальника в банку-агенті. Платежі з погашення кредиту та відсотків за користування кредитом вносяться не рідше ніж один раз на місяць. Кредит може бути погашено достроково.

Розмір кредиту на будівництво житла визначається виходячи з норми 21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 20 кв. метрів на сім’ю  (далі - нормативна площа), вартості будівництва житла за цінами, що діють на час укладення кредитного договору, без урахування авансу позичальника. Розрахункова вартість 1 кв. метра житла  визначається згідно експертної оцінки. У разі перевищення нормативної площі позичальник сплачує вартість понаднормативної площі житла за рахунок власних коштів.

Для реєстрації необхідно написати заяву на отримання кредиту, заповнити анкету Позичальника  та надати такі документи:

  • Довідка про перебування на квартирному обліку всіх членів сім’ї (оригінал) ,
  • Довідка про склад сім’ї (Ф-3 ЖЕД) (оригінал),
  • Оригінали та копії паспортів повнолітніх членів сім`ї  (1,2 ст. прописка),
  • Оригінали та копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номера,
  • Оригінал та копію свідоцтва про народження дитини (дітей),
  • Оригінал та копію свідоцтва про шлюб,
  • Довідка з місця роботи із зазначенням займаної посади, часу перебування на такій посаді та розміру заробітної плати, протягом останніх 6 місяців(із поміткою «затримки у виплаті з/п за останні 6 м. відсутні»),
  • Виписку з трудової книжки про місце роботи за останні 3 роки,
  • Документи, що підтверджують інші доходи Позичальника (за наявності доходу не за основним місцем роботи), у т.ч. декларацію про доходи на останню звітну дату, завірену податковою інспекцією,
  • Згода подружжя(ін членів сім`ї) на передачу в заставу майнових прав на житло(нотаріально посвідчене), або їх присутність при укладенні договору застави майнових прав/застави квартири.
  • Довідка про платоспроможність сім’ї, (довідка про доходи)

Для СПД :

-     Фінансова звітність, затверджену податковою інспекцією;

-      Свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця

За довідками звертайтесь за телефоном: 700-777 та 787-724.

+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771