АТ «Сумбуд» сьогодні — це 15 злагоджено працюючих підприємств і підрозділів високою технологічної оснащеності, застосування прогресивних будівельних технологій в комплексній реалізації проектів промислового, цивільного і житлового будівництва «під ключ».

АТ «Сумбуд» веде будівництво комерційних, промислових і загальногромадянських об’єктів.

Наша компанія має свій парк вантажної автотехніки і будівельних механізмів, а також власне виробництво сталевих будівельних конструкцій. За роки своєї роботи компанія придбала практичний досвід і штат кваліфікованих працівників. ми ведемо гнучку фінансову політику щодо замовників, їх потреб і можливостей. Послуги компанії ведуться в самому оптимальному співвідношенні ціна-якість. Співпрацюючи з нашою компанією, замовник укладає двосторонній договір, в якому вказуються всі права і обов’язки сторін.

АТ «Сумбуд» має власний відділ по розробці дизайн-проекту. Фахівці нашої компанії розроблять дизайн-проект в Відповідно до використанням простору і розміщення меблів. Таким чином, ви отримаєте гарне, багатофункціональне, комфортабельне житло або робоче місце.

Гімн компанії

Гімн компанії АТ «Сумбуд», 3,46 мин (7,2Mb)

Наші переваги

Найкраща якість будівництва в Сумах

2000 квартир здали в експлуатацію

46 років на ринку нерухомості

1000 кваліфікованих спеціалістів

55 проєктів у портфелі компанії

НАШІ ПРОПОЗИЦІЇ