Комунальне підприємство
"Сумське міське бюро технічної інвентаризації" Сумської міської ради

Сумське БТІ засноване 27 вересня 1944 року.

Види діяльності:

1. Технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна. Виготовлення технічних паспортів на житлові, промислові, нежитлові, комерційні, громадські та інші будівлі або приміщення, на автогаражі, садові та дачні будиночки.

2. Будівельно - технічна експертиза за спеціальністю:
— розподіл земель та визначення порядку користування земельними ділянками;
— дослідження об'єктів нерухомості, будівельних матеріалів, конструкцій та відповідних документів;
— визначення оціночної вартості будівельних об'єктів та споруд (Свідоцтво №1497 від 03.06.2011 р. видане Міністерством юстиції України).

3. Незалежна оцінка нерухомого майна для цілей оподаткування:

  1. Оцінка житлової нерухомості
  2. Оцінка комерційної і виробничої нерухомості
  3. Оцінка громадських та культурних споруд
  4. Оцінка домоволодінь
  5. Оцінка автогаражів та садових будиночків

За результатами оцінки складається Звіт про оцінку майна та майнових прав.

Звіт про оцінку майна та майнових прав – це документ, що містить висновок про оціночну вартість майна та майнових прав, та підтверджує виконані процедури з оцінки майна та майнових прав суб’єктом оціночної діяльності.

4. Послуги з приватизації житла

 

Сучасне БТІ – унікальний заклад. Оснащене новітніми удосконаленими інформаційними системами, застосовує прогресивні методи роботи, має висококваліфікованих, досвідчених спеціалістів.

З 2006р. система управління якістю підприємства сертифікована на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001.
У 2007р. була сертифікована система соціальної відповідальності згідно з вимогами міжнародного стандарту SA 8000.
У 2008р. КП “Сумське міське БТІ” стало Переможцем ХІІІ Національного конкурсу якості, у 2010р. - Переможцем 6-го Міжнародного турніру з якості країн Центральної та Східної Європи.
У 2008, 2009, 2010, 2011 рр. Сумське БТІ ставало Переможцем Всеукраїнського та регіонального конкурсів “100 кращих товарів України”

Комунальне підприємство "Сумське міське бюро технічної інвентаризації" є комунальною власністю територіальної громади міста Суми.

КП "Сумське міське БТІ" є госпрозрахунковим підприємством, у складі якого функціонують виробнича група, постійні представництва в смт. Недригайлов , смт. Липова Долина, та самостійна госпразрахункова дільниця (філіал) у м.Білопіллі.

 

Оголошення

Шановні замовники!

Якщо у Вас виникли скарги по неякісному і несвоєчасному виконанню замовлень або недобросовісному виконанню роботи зі сторони співробітників КП “Сумське міське БТІ”, прохання звертатись по телефону 78-14-50 , контактний електронний поштовий ящик bti@vcity.sumy.ua.

З повагою,
адміністрація КП “Сумське міське БТІ”