Сумщина стає на захист Ю.В.Тимошенко

Створений в області комітет опору засвідчив свою єдність у діях при проведенні акції-мітингу 15.08.2011 р. і все більше людей об’єднує навколо себе.

Під час мітингу керівникам партійних організацій зателефонував куратор нашої обласної партійної організації від Виконавчого секретаріату політичної партії «ВО «Батьківщина» депутат Верховної ради ІІІ-ІV скликання Волков Олександр Михайлович, поцікавився як активно сумчани приймають участь у даному заході і доручив провести депутатські збори міських та районних рад.

Відразу ж депутат Сумської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» Тімецький О.В. вніс пропозицію про термінове проведення таких зборів у Сумській районній раді.

Тому мною, як головою фракції Сумської партійної організації «ВО «Батьківщина», було направлено керівнику фракції «Фронт змін» Калініну К.Л. та представникам інших політичних партій та керівництву районної ради звернення про проведення депутатських зборів 16.08.2011 р. Керівництвом районної ради було надано приміщення конференц-зали для проведення зборів, але ні голова Бояринова І.В., ні заступник Юрченко Є.О. на збори не з’явились.

На зборах депутатів в процесі обговорення, враховуючи ситуацію та незгоду з неправомірним арештом Ю.Тимошенко, було вирішено звернутися до судді Печерського суду Р.Кірєєва із Заявою з проханням змінити запобіжний захід із взяття під варту Тимошенко Юлії Володимирівни та передати Тимошенко Юлію Володимирівну на особисту поруку депутатів. Під Заявою підписалися 25 депутатів від Сумської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» та «Фронту змін» Сумської районної ради. Де-хто з депутатів від інших політичних сил теж заявили про готовність поставити свої підписи під Заявою.

В той же час заступник голови Сумської районної ради Юрченко Є.О., який в своєму мажоритарному окрузі при балотування в депутати районної ради набрав лише 24 голоси і став депутатом завдяки активній роботі в районі депутатами «ВО «Батьківщина» попереднього скликання, бренду партії та авторитету Ю.Тимошенко серед виборців району, побоявся розділити відповідальність за долю політичного лідера Ю.Тимошенко, членом партії якої він, на жаль, на сьогодні поки що залишається. (Із фракції «ВО «Батьківщина» Юрченко Є.О. виключений за зраду політичній угоді та присязі кандидата в депутати, підписаного ним особисто). На збори не прийшов і запропоновану Заяву підписати відмовився. Бо такі люди діють за принципом: від партії та лідера взяти все – взамін не дати нічого.

Також на цих зборах в присутності депутатів була підписана Заява про створення Сумського районного Комітету опору диктатурі, до складу якого ввійшли районні партійні організації: «ВО «Батьківщина», ПП «Фронт змін», «ВО «Свобода», НРУ, «Народна самооборона». Тут же були намічені перші кроки дій Комітету на найближчу перспективу.

Зараз активізувалася робота в колективах Сумського району та серед визначних особистостей району. Запрошуємо громаду та інші політичні сили об’єднатися для опору дій диктатурі та захисту Ю.Тимошенко.

Балицький В.П., голова депутатської фракції «ВО «Батьківщина» Сумської районної ради

®

Комментарии

Грузин

Сумська районна партійна організація ВО «Батьківщина» - № 1 в Україні.

Завдяки депутатам ВО «Батьківщина», які на сесії на прохання громади с. Токарі, заблокували рішення про подовження роботи полігону ВАТ «Сумихімпром», керівництво хімічного гіганту було вимушене піти на перемови з громадою та задовольнити більшість вимог селян. За для цього депутати всією фракцією виїжджали на полігон, вивчали його стан та умови експлуатації, організовували та проводили зустрічі громади с. Токарі та керівництва Хімпрому. І все це з власної ініціативи, для того щоб розібратися в проблемі. А владі на Токарі було «начхати» ніхто з них не побажав навіть вимазувати взуття на полігоні. І навіть після заключення договору оренди на земельну ділянку під полігоном з орендною ставкою вищею за попередню в 4 рази, депутати продовжують експертизу документації і вважають що вдасться  збільшити виплати ще в тричі. Всі мабуть знають про «війну», яку ведуть мешканці с. Червоне з адміністрацією Сумського району за луг на березі р. Псел. Тут голова райдержадміністрації, не погодивши з  сільською радою, роздав 6 га лугу 50 особам, які «випадково» одночасно звернулися з заявами. Розпорядження про передачу чомусь надійшло до сільської ради тільки через 2 місяці, коли у претендентів були готові всі документи. А от коли місцеві жителі звернулися з аналогічними заявами, то очильник району приїхав до них на сесію і присоромив, що в складних економічних умовах  вони не думають про поповнення сільського бюджету, а потрібно землю надавати за гроші, через аукціон. З перших зборів на захист громади стали депутати ВО «Батьківщина», які постійно співпрацюють з ініціативною групою селян. За їх ініціативи громада намагається отримати у власність весь луг, площею 150 га.

Щомісячно депутатами, за власні кошти, випускається і доставляється за адресою мешканцям Сумського району газета. Тираж 15000 прим. В «Будинку природи» щоденно ведеться прийом громадян. Звертаються навіть з інших областей. В більшості випадків вдається людям допомогти. Сумська районна організація ВО «Батьківщина» приймає участь в 4-6 культурних заходах на місяць, які проходять в селах. І якщо влада на цих заходах нагороджує людей грамотами, то представники «Батьківщини» завжди приїжджають з цінними та необхідними подарунками, проводять конкурси, влаштовують феєрверки, а найбільше людям подобається скуштувати справжній узбецький плов від «Батьківщини», який готується тут же на спеціальному обладнанні.

В якому районі є ще така партійна організація?

без ника..

Круто!!! Бютовцы грузина наняли для спама на форумах. Big smile

Гость

 Дурак, что ли? На хрен она мне нужна, твоя Капительман? Тебе нужно, ты и захЫщай.

 БЮТ хренов, вы свое время ПРОСРАЛИ!

:-))

Юлька - ушлая воровка

Объявила голодовку.

Вся тюрьма ждёт с нерепеньем

"Голо-дівки" появленья! )))

Гость

 
Гость написал:
Дурак, что ли? На хрен она мне нужна, твоя Капительман? Тебе нужно, ты и захЫщай.  БЮТ хренов, вы свое время ПРОСРАЛИ!

А зараз його "просираєте" ви)))

Гость

Нет, дружок. Это всерьез, и надолго.)))

Гость

Да, Кучма тоже так думал. Big smile

Гость

 И что? Что то изменилось? ) Не смешите мои тапочки( комнатные)....

Cлавик

 
Гость написал:
Не смешите мои тапочки( комнатные)....

Ну, это Софья только может так сказать. Ей-богу.  

Гость

ГГГ!!! Народ не парьтесь! Это рекламный материал.("R" стоит Smile Тюлька в сумах на х.р никому не нужна Smile Посмотрите как "активно" работатет туристический городок на сотне! Cool

информаторр

все обсуждают сраную рекламу! БЮТ уже не жить))) Предалагаю все рекламные новости засырать. Хотч нет- и Данору нужно ж зарабатывать)

Гость
йййо!

Заплела Юляшка косу, приготовилась к допросу.

Скоро сменит причу и дом родной — на кичу!! ))

Wink

ГостьНАСТЯ

СИЛЬНО НЕ РАДУЙТЕСЬ, ДОЛГО НЕ ПРОДЕРЖИТЕСЬ. СООБЩА СМЕТЕМ И ЕЩЕ КАК.

Гость

  Каком кверху....))) Капсят адепты, нервничают...

Гость

Уважаемый Балицький В.П.! Проблемы с Вашей бахиней-ее и может Ваши, но не Сум, сумчан, и тем более Украины!

Синяки дауны

Не твои проблемы синячок? Ничего, когда Януковощ после уничтожения всех политических конкурентов доберется до тебя, отберет имущество, взвинтит коммунальные платежи, поднимет налоги, задерет цены на продукты (и на любимые тобой алкогольные изделия), узнаешь чьи это проблемы.

Гость

 Вот, капительмановцы уже местных сумасшедших подтягивают из резерва. Это,по всей видимости, непризнаный нарколог. Сразу определяет кто какие напитки любит. 

 А проблему у тебя одна,землячек. Мозг. Вернее его отсутствие. Хамство еще можно простить, все таки явно прогрессирующая психосоматика, но то,что ты взял на себя миссию оракула - провидца, это уже...Строго сера и сонник. Жесткая фиксация тоже не помешает. А то будешь головой об асфальт биться, а скажешь кто то...

 Мамка вон ваша, стены нюхает( в виду отсутствия "белого")....Ее харит. Так демократично харит. До ломоты ...Или до ломки?

Синяки дауны

Если ты шото нюхаешь, не проецируй на других. Прикольно когда синяки говорят отом чего у них нет - о мозге. Ты в магазин ходишь тролль проплаченый. Или тебе в штаб ПР все приносят на халяву? На очереди закрытие школ и больниц, повышение пенсионного возраста  и многие другие покращання от кровосись. Спасибо жителям даунбаса за президента гондураса!

Гость

БютОВЦЫ или если говорить гендерно правильно :)  БАРАНЫ пошли ва-банк. Натерли морду своей бахини крысиным ядом (крысЮЛЮ  травят крысиным ядом) и начали воловать про "замах на вбыйство". Конечно биомасса еще есть (это чувствуется по некоторым постам), но идиотов не так уж и много. Некоторые еще согласны играть роль идиотов за 250 грн в сутки, но у воровки кончается стыбренное у этой же биомассы бабло. Вот и выходит - "УСЬО ПРОПАЛО"

Дохтур

Laughing out loud

Вдруг Юляшка приболела.

Ноют зубы, ломит тело...

Ничего не хочет есть...

Может, это СО-ВЕСТЬ??

Cлавик

Ходят слухи, что многотысячный коллектив сумских фрунзенцев, ведомый независимым профсоюзом, готовится стройными колоннами двинуться в пятницу на сумской майдан для защиты поруганной чести и достоинства Юлии Владимировны.

Гость

 Флаг им в руки, барабан на шею, попутного ветра в сепину, электричку навстречу, скатертью дорога, счастливого пути,пропеллер в задницу, желаю,чтобы все, ле хайм, мешок "белого" каждому фрунзенцу! Уничтожим крысиный яд,как аппарат давления на оппозицию! Крысы имеют право на существование!

Гость

Флаг им в руки, барабан на шею,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,итдитп!!!)))))),похоже на своей ,,,,испытал,опыт !!!!!)))

Cлавик

Говорят, что, кроме флагов и барабанов, заводская молодёжь точит вилы перед походом на майдан.

Гость

 Дай то Бог...! Первая кровь, она либо поостудит горячие головы, либо втянемся в процедуру по типу "ливийской".))) Жду с нетерпением. Знаю куда и к кому пойду...С вопросами...За ответами...)))) Так что, весьма рад такому повороту! 

Гость

Кстати, это не в защиту Капительман! Упаси Бог! Между Капительман и Януковичем, я выбираю Пиночета.)))) 

Прекрасная картина...Два фонаря...Эхххх.....Блин....И стадионов то, немеряно! На сумской можно согнать сколько.....

Гость

Смешно выглядит эта "всемирная защита". Кого защищать?  Так балабогят совершенно бессмысленные, заученные фразы. Да, на одну рожу Турчинова глянуть, так стошнит. Жулик на жулике, и защищать их должен народ, которого они поочередно грабят. В кандалы и на каменоломни! Причем навечно и всех сразу!

Cлавик

 
Гость написал:
Да, на одну рожу Турчинова глянуть, так стошнит.

Почему же? Турчинов - очень симпатичнывй молодой человек, нравится женщинам. В Юлю он просто влюблён.

Севастополь,Вера

Почему покрылось синяками тело?

Ответ очень быстро я найду.

Лежать на нарах экс-министру надоело.

Этой ситуации анализ быстро проведу.

«Любi друзi» меня возьмите на поруки!

В тюрьме испытываю большие муки.

Холодильник и телевизор в камеру поставят.

И отвечать за все дела крамольные заставят.

Экс-министр своею смертью запугала.

Кровь кипит и на суде она сказала.

По ночам судья Киреев постоянно снится.

Кровь бурлит и на Фемиду дама злится.

Меня ведь могут на Украине отравить.

Но я ещё хочу товарищи творить и жить.

Вспомнила, как приходила она к власти.

Погибали люди от болезней и несчастья.

На Украине власть меняется за властью.

Привилегии все теряют в одночасье.

И мошенник отправляется в тюрьму.

Испытать свою  нелёгкую судьбу.

По тематике

«Золотое время» Шульги
09.01.2015 02:06

«Золотое время» Шульги

Экс-губернатор Сумщины Владимир Шульга в интервью «Данкору» рассказал о своем преемнике, взятке в ОГА, лебединской земле, поездках на острова и... 1

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Дай дорогу наступному дню
Дай дорогу наступному дню
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Лисиця, що впала з неба
Лисиця, що впала з неба
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
24.04.2024 - 11.00; 26.04.2024 - 17.00; 27.04.2024 - 11.00
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Виставка живопису "З Україною в серці"
Виставка живопису "З Україною в серці"
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету
18
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
19
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
30
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.