Страница не найдена

Array

В.Грицака конституційною більшістю підтримав парламент та українське суспільство

2 липня український парламент абсолютною більшістю - 340 голосів -   підтримав кандидатуру генерал-полковника В.Грицака на посаду Голови СБУ, котру 1 липня Президент України П.Порошенко вніс до ВР України.

Уже напередодні голосування свою чітку позицію щодо підтримки бойового офіцера Грицака висловили відомі громадські та політичні діячі, представники експертного середовища та керівники депутатських фракцій.

Фото

Array

Охтирські поранені воїни отримали допомогу від земляків

Одужуйте, ми вас не покинемо! 

Фото

Array

На Охтирщині працював трудовий десант

Кажуть, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Однак,  це правило багатьом охтирчанам не відомо. Пляжі біля річки Ворскла просто засипані сміттям. Щоб підготуватися до купального сезону і зробити береги водойми чистішими, свідомі громадяни за підтримки Охтирської районної державної адміністрації, районної ради та ініціативи голови спостережної ради ОМПК «Славія» Вячеслава Пелиха провели акцію по прибиранню території. Всім,  хто долучився до толоки,  були видані рукавиці і мішки для сміття.

Фото

Array

Соединение территориальной обороны на Сумщине формирует подразделения специального назначения (ФОТО+ВИДЕО)

 

       Как уже сообщалось ранее, для обеспечения общественного порядка, охраны стратегических объектов области, а так же ведения партизанской войны, в случае прямого вторжения российских войск в Украину, на Сумщине сформировано 5 отдельных батальонов местной самообороны, которые входят в состав «Соединения территориальной обороны им. Богдана Хмельницкого».

Фото

Array

В Росії визнають свою причетність до падіння малазійського боїнга

«БУК», который мог сбить малайзийский Боинг, привезли из Курска

Журналисты издания Bellingcat опубликовали расследование, в котором проследили путь движения российских военных, которые везли к границе Украины «БУК». Сперва зенитно-ракетный комплекс вывезли из Курса, после чего, предположительно, перебросили на территорию Донбасса в ночь, когда был сбит самолет.

Array

Суми. Дорога на СХІД

          В нашому рідному місті обласною ТРК був розпочатий всеукраїнський спеціальний проект «Дорога на схід», котрий висвітлює багато проблемних питань. В даній телепередачі обговорюються ті питання, про які більшість мовчить. Передача насправді дуже цікава. Тому, якщо ви не байдужі, то обов’язково переглянете її, і можливо, знайдете відповіді на питання що вас цікавлять.

1. ДОРОГА НА СХІД. Курс молодого бійця. Заборгованість по виплатам АТОшникам. Лист на фронт

Array

Крок до перемоги

Для побудови світлого майбутнього та приближення перемоги на сході країни необхідно діяти, вирішувати проблеми, а не лишатися осторонь звичайними спостерігачами.

Array

В СБУ попереджають: останнім часом російські спецслужби активно вербують наших громадян (+відео)

Тому СБУ-шники розробили інформаційний буклет українцям, які їдуть до сусіда-агресора. Надрукували тиражом 40 тисяч, і це лише перша партія. У пам’ятці зібрали поради, куди звертатись та як діяти тим, хто потрапив у тенета російських спецслужб.

Array

Сумське козацтво. Справжнє обличчя.

     З березня п.р. вірують пристрасті навколо Спасо-Преображенського собору м. Суми. На цей раз приводом до цього, як не дивно, став не «черговий» виявлений в його підвалах склад зброї, а причаївшийся у церковних келіях «загін сепаратистів».

     Головне занепокоєння місцевого патріотичного активу викликала діяльність сформованої навколо головного храму Сумської єпархії УПЦ, козацької організації з однойменною назвою «Сумський окремий Спасо-Преображенський козацький полк».

Комментарии

Фома

Я видел этих казаков, внимательно рассматривал их форму. Двуглавых орлов у них нет. На какарде - украинский тризуб, на шевроне - надписи на украинском языке, подтверждающие их принадлежность нашему Украинскому государству. Для чего все эти наезды на них?

Охріменко Євген

реальний аналіз соц мереж показав, що ці козачки співчувають так званим днр-лнр, роблять репости з їхніх спільнот, та усіляко підтримують...
гарна спроба мерзотники...

Малеак

Аналіз дій партії "Свобода" показує, що вони реально працюють на ФСБ Росії.

artyukh

Ага. Гаспада казакі, ви хоч би там свої дії координували, а то козачок Отрощенко вам всю операцію по "внєдрєнію" псує. Він "В контакте" то матеріал від спільноти козаків "всєвєлікого войска донского" запостить, на якій  козіцин на початку розповідає, що частина території Луганщини по  праву належить оцим самим донським козакам і "настоятєльно" рекомендує президенту Порошенку вивести звідтіля свої війська,

а то матеріали зі спільноти збройних сил російської федерації підкине, в якій майже в кожному  такому матерьяльчику розповідається, які ті укри сволочі.

Ви хоч розумієте, що зводите всю операцію Євлогія нанівець. Халтурники!

Малеак

У Артюха снова обострение. Ничего, Артюх, скоро пройдет.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.