Страница не найдена

Array

На Сумщине нардеп строит золотые ворота сигаретной контрабанды

В то время, как Геннадий Москаль аки лев сражается с сигаретной контрабандой на западной границе, народный депутат Игорь Молоток строит золотые ворота контрабанды в диаметрально противоположном направлении – в своей вотчине на Сумщине.

Комментарии

Евгений Иванов

А ось вам ще цікава інформація з цього приводу

Мовчан Микола Григорович, 21.02.1979 року народження. Займає посаду начальника  Шостинського міжрайонного відділення ДСО. За інформацією яка потребує перевірки за період з 2013 по 2015 роки були скоєні крадіжки в будинках та квартирах міста Шостка, які знаходилися під охороною ДСО. Також, за цей період відбулася низка крадіжок у магазинах які знаходилися під пультом ДСО, в усіх випадках працівники ДСО не встигли на місце злочину. По факту крадіжок у магазині хутряних виробів та магазині «Мобілочка» порушено кримінальну справу № 12013200110000071, справу проводить слідчий Довженко М.С. Доречи в магазині «Мобілочка» було вкрадено товару на 400 000 гривень, а магазин хутряних виробів поніс збитків на 40 000 доларів. Крім цього були обкрадені будинки та квартири Шостинського та Глухівського районів. У 2009 році трьома співробітниками ДСО, а саме: Кобзарьов Сергій Валерійович 1982 р.н., Кобзарьов Андрій Валерійович 1983 р.н., Тябін Сергій Васильович 1984 р.н., було здійснено серію крадіжок в жилих приміщеннях громадян та магазинах. За скоєний злочин вони отримали покарання у вигляді позбавлення волі. За інформацією яка потребує перевірки, ватажком та координатором злочинної групи був Мовчан Микола Григорович. Відомо, що під час перебування Кобзарьова Сергія Валерійовича в місці ув’язнення, Мовчан М.Г передавав йому посилки. Згідно Наказу МВС України №81 від 16.03.2007 року керівники всіх підрозділів МВС України несуть персональну відповідальність за стан дисципліни та законності в підпорядкованій службі.

  За місяць січень 2015 року у місті Глухів обікрали 15 квартир,  які, здебільшого, знаходилися під охороною ДСО. Координатором даної серії крадіжок був колишній співробітник ДСО відбувший покарання Кобзарьов Сергій Валерійович.

До того ж, за інформацією яка потребує перевірки, Мовчан М.Г. ставить задачу своїм підлеглим встановлювати підслуховуючі пристрої в будинках, які ставляться під охорону. А також доставляє повій до Шостинської виправної колонії №66 (с.Гамаліївка). Крім того використовуючи своє службове становище, та службовий транспорт залучає співробітників до перевезення контрабандних грузів братам Євгену Вікторовичу та Аркадію Вікторовичу Кім. Перевезення здійснюються шляхом укладання договору про забезпечення безпечного перевезення небезпечних грузів.

Евгений Иванов

Михайлик Николай Васильевич совместно с народным депутатом Молотком Игорем Федоровичем  создали устойчивую контрабандную схему по изготовлению и доставке сигарет. Поставками табака, бумаги и упаковочного материала занимаются: Ким Евгений Викторович, 23.03.1962 г.р., уроженец Казахстана, Ким Аркадий Викторович, уроженец Казахстана, Ким Евгений Михайлович, уроженец Чехии. Идут поставки через Белоруссию, Россию, Молдавию. Подпольная линия по производству сигарет находиться в одном из цехов разворованного завода "Свемо". Сопровождение продукции контрафактных сигарет обеспечивают сотрудники Шосткинского межрайонного отделения Государственной службы охраны руководителем и исполнителем, которого является Мовчан Николай Григорьевич и координатор Правого Сектора Константин Паращенко. Сам, Михайлик Николай Васильевич обеспечивает распространение готовой продукции по Сумской, Черниговской областях. 

 

 
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Дай дорогу наступному дню
Дай дорогу наступному дню
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Лисиця, що впала з неба
Лисиця, що впала з неба
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
24.04.2024 - 11.00; 26.04.2024 - 17.00; 27.04.2024 - 11.00
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Виставка живопису "З Україною в серці"
Виставка живопису "З Україною в серці"
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.