Блоги

З Новим роком – ближче до перемоги!

Хочу привітати всіх сумчан з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у ваших оселях у майбутньому році буде мир, злагода, добро та достаток!

Минулий рік був непростим для України і для Сум. Нинішня влада - як у столиці, так і в нашому місті - зробила все, що могла, щоб викликати обурення громадян. Саме це і стало справжнім приводом для Євромайдану. В Новому році без змін в Україні ми не збираємося розходитися з Майдану, продовживши боротьбу за усунення режиму Януковича мирним шляхом. Впевнений, що сумчани і надалі будуть підтримувати европейський курс нашої країни. Адже відповідальність влади перед народом – це одна із базових европейських цінностей. Ні європейський прапор напроти вікна міського голови чи фонтан «Європейський» роблять місто справді європейським, а відповідальність влади перед громадою. Нинішня сумська влада непрозора, вона розтринькує гроші громади на власні забаганки і безглузді арки, непотрібні місту та вкладає їх у сумнівні тендери для «своїх» фірм. До потреб сумчан їй, за великим рахунком, байдуже. У Європі нинішній мер Сум та його заступники давно би змушені були підти у відставку. Можливо, у 2014 р. ми дотримаємо саме такого подарунка від Генннадія Мінаєва – напевне, найкращого подарунка сумчанам. J Опозиція (справжня, а не декларативна), велика частина громадськості зі свого боку, і я особисто зробимо для цього все можливе.

Комментарии

і я особисто...

целенаправленный ты наш...

коля-квадратная головка...

разговаривает ловко

Вова22

Гэна, похмелись, будь ласка))))))!!!

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.