Блоги

Національний обов`язок

Людина осмислює життя тоді, коли мимо неї несуть мертвих і покалічених Так само: в масштабах народу.

Пишу не для тих, хто звик вигукувати: «Що протести? Мені б автомат, я б цих с..к!» - часто, це самовиправдання за бездіяльність, а люди Справи роблять її без пафосу. Хоча, можливо, я мало знаю людей…

Що сьогодні повинні робити всі?

 - Чоловіки мусять бути на Майдані.

 - Хто не може, - будьте на майданах своїх міст, виганяйте Банду і блокуйте виїзд до Києва потенційних вбивць. Тільки не сидіть біля телевізора, - коли захоплять опозиційні телеканали, Вам не буде чого дивитися.

 - Жінки створюють комітети солдатських матерів, інші подібні групи впливу, ідуть до частин, де служать їх діти.

Кожні мати і батько, сестра і наречена пишуть, телефонують, шлють СМС… туди, де служать їх хлопці. Нагадують про 2 прості речі: Присягу і Обов`язок захищати.

«Армія, вставай!» - цей заклик не тільки до них, але й до офіцерів. Нагадайте їм, що вислів «МаюЧесть!» - не застільний тост, він саме про сьогоднішній день, про обов`язок захистити народ. Інакше: кремлівський сценарій, втрата держави і кінець служби десь на Кавказі…

 - Діти бережуть себе, вчаться патріотизму своїх батьків і поширюють їх приклад в соціальних мережах, інтернет-форумах, на вулиці, говорять з ровесниками та тими, «чия хата з краю.»

Серце революції – в Києві.

В областях – безстрокові мітинги пам`яті загиблих (під кожною ОДА) та акції на підтримку їх сімей, поранених.

Кожна дія – безстрокова.

Брат за брата проти Ката!

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.