Блоги

Ні використанню дітей у "брудних" політичних технологіях!

Ганьба політичним маріонеткам, для яких не має нічого святого заради досягнення власних інтересів !!! Ні використанню дітей у "брудних" політичних технологіях!

Багато чого сталося за останній період на Сумщині. Багато такого, що шокує, принижує та пригнічує громадськість регіону.

З останнього - активісти сумського Майдану штурмують ОДА заради досягнення своїх політичних та ідеологічних цілей. Звісно і органи влади не можуть спокійно стояти і дивитися. Політичне протистояння загостилось і може бути вирішене лише у площині мирних перемовин.

Але існують певні межі, які не слід перетинати, чого ніяк не можуть втямити екстремісти Майдану.

Так, в мережі Інтернет вже з’явилась інформація, що в таких заходах (блокування Сумської ОДА) приймають участь неповнолітні та малолітні особи.

Відстоювати свої принципи та переконання це важливо, але не такою ціною, не ціною нашого майбутнього, майбутнього наших дітей.

Як можна було допустити, щоб діти 13-14 років приймали участь у блокуванні  ОДА. Виникає питання, а де були їх батьки, куди вони дивилися? Важко навіть собі уявити що там могло статися у світлі подій, що відбуваються в Києві.

Також виникає питання, що ж насправді спонукало дітей піти на такий вчинок, хто їх підштовхнув, куди дивилися дорослі з їх оточення?

Чому в наш час діти не можуть займатися тим, що їм не нашкодить: навчатися, відвідувати спортивні секції, освітні гуртки та просто спілкуватися зі своїми ровесниками.

Як доросла людина, як батько, закликаю батьків пильніше стежити за своїми дітьми, утримувати їх від участі у масових заходах подібного характеру. Відповідальність за вчинки неповнолітніх – в першу чергу на їх батьках.

Про так званих опозиціонерів взагалі не можливо говорити без болю у серці. Всім вже й так зрозуміло, що вони не зупиняться перед використанням дітей, жінок і стариків.

Це нагадує дії фашистів в ході ВВВ, які використовували страшні і жорсткі методи, нерідко прикриваючись беззахисними дітьми та старенькими, жінками та полоненими.

Ганьба політичним маріонеткам, для яких не має нічого святого заради досягнення власних інтересів !!!

Ні використанню дітей у "брудних" політичних технологіях!

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.