Блоги

Кадри ВО "Свобода" або шлях до прірви

Той факт, що многоликій Владислав Ломов (він же отець Владислав, священик УПЦ КП), активний учасник протестних акцій як на Сумщині так і на «Майдані», силових протистоянь з правоохоронцями (сумний перелік можна продовжувати далі) є одним з регіональних лідерів славнозвісної «Свободи» каже про реальний кризи у самій структурі та страшенний кадровий голод.

Якщо у руля регіональних осередків "Свободи" з'являються такі люди як В. Ломов та Ю. Левченко, схильні до агресивної, часто-густо неадекватної поведінки та вчинків то виникає слушне питання, якщо вони таки дорвуться до влади, куди вони заведуть країну, чому научать наших дітей, які цінності нестимуть у маси.

В цьому ж контексті незрозумілою і недолугою уявляється кадрова політика керівника Сумської єпархії УПЦ КП архієпископа Мефодія, який прийняв рішення щодо звершення іподияконської хіротонії над мешканцем м. Тростянець Владиславом Ломовим, не дивлячись на «бурхливе» та відверто кримінальне минуле тепер уже отця Владислава. Це рішення можна пояснити лише намагання Мефодія приймати участь у "політичних" іграх на боці опозиційних сил та тримати під рукою "бойців" за допомогою яких можна каламутити воду та збурювати молодь, не забруднюючи власних рук.

Тому, такі як Влад Ломов, людина нагла і рішуча, з кримінальним минулим, який має певне коло зв’язків в середовищі націоналістичних структур та т.зв. "ультрас", який ненавидить усе "промосковське" – ідеальна для цього кандидатура. А на минулі грішки можна закрити очі, відпустити їх і навіть дати індульгенцію на майбутні.

Звісно Христос казав: «Хто без гріха – нехай перший кине в мене камінь!».

Але, якщо керівництво ВО "Свободи" у змові з кліриками УПЦ КП будуть і надалі діяти брудними методами, спираючись на такі кадри як Влад Ломов, українське суспільство ще надовго повинно забути про мир і спокій, надію на домовленості і подальший мирний розвиток держави.

Влад Ломов - це лише маленький приклад деструктивної діяльності лідерів ВО "Свободи", але він дуже красномовний. 

 

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.