Блоги

Справу про 74 млн. фіктивного ПДВ – під особистий контроль прокурора

Винні у справі відшкодування 74 млн. ПДВ повинні бути покараними. Вважаю, що обласний прокурор повинен взяти цю справу під особистий контроль.

Справа про 74 млн. грн. ПДВ, повернутого з бюджету фіктивній фірмі «Сумиавтогаз», розслідується вже більше року. Після викриття мною факту даної оборудки та звернення до Генпрокуратури, Сумське МВ УМВС України розпочало розслідування у кримінальному провадженні №12012200010000149 за ч.5, ст.191 Кримінального кодексу. Справу було передано до Зарічного в м. Суми суду. Зручний суд. Всі пам’ятають, як судді даного суду нещодавно заборонили слідству зняти базу телефонних номерів у зоні побиття журналіста Євгена Положія.

Раніше на моє звернення, як народного депутата, з проханням оприлюднити судові рішення по даній справі в Єдиному державному реєстрі судових справ, я отримав «відмазку» про таємницю слідства та службову інформацію.

Я ж володію інформацією, що проти посадових осіб податкової, які «перевіряли» фіктивний ПДВ, прокурори закрили справу у зв’язку з декриміналізацією(!!!) статей обвинувачення.

Тому, я звертаюся до прокурора Сумської області з проханням взяти на особистий контроль справу з притягнення до відповідальності усіх винних у розкраданні бюджетних коштів. Наголошую, що у часи впровадження антикризових заходів та боротьби з військовою агресією Росії, коли кожна гривня може врятувати людське життя, прощати мільйонні афери конкретних посадовців неприпустимо. І я особисто зроблю усе, щоб не залишити цього злочину без покарання.

P.S. Учора ввечері з Луганська до Сум прибула пані Ольхова. Вона зупинилася в готелі «Пан» на розі Набережної р.Стрілки та Першотравневої. Ольхова – фігурант даної справи з ПДВ, її підписи стоять на документах, що дозволили вкрасти ці гроші, вона – співучасник злочину. Приїхала пані Ольхова у Суми не на допит, а, начебто, хоче повернутися на роботу в податкові органи. Подивимось – хто ж наважиться взяти її тут на роботу. Крупний калібр чекає)))

Комментарии

Гость

Було б непогано для того, щоб передати справу під особистий контроль прокурора області, такого прокурора призначити, саме прокурора, а не статиста з "няшею" на посаді виконуючого обов"язки першого заступника прокурора області, яка тільки тим і займається, що другий тиждень після свого призначення приймає "комерсів" з усієї Сумської області...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Хто Я? (мала сцена)
Хто Я? (мала сцена)
Театр Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім.М.Щепкіна
18.00
Готель Мірандоліни
Готель Мірандоліни
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Калейдоскоп вишивки
Калейдоскоп вишивки
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.