Блоги

[до]душити Гадину!

Вольтер тут ні при чому, а об'єкт його ненависті - тим паче. Просто, як я й думав, після виборів до ВР і "прольоту" комуністів, про намір заборонити діяльність КПУ згадуватимуть все менше.

І не помилився... Наступного ж дня Президент почав говорити щось на кшталт: "найкращу люстрацію їм зробили виборці". Тобто, дано сигнал, - "можна не рубати голову Гідри". Може тому, що "нетолерантно", "не сприймуть на Заході", - одному Богові відомо, які ще аргументи вигадуються, щоб врятувати цю політсилу. У ХХ столітті вона знищила мільйони українців, а всі роки Незалежності є партією зрадників. І майже щоденні похорони наших Героїв сьогодні - це прямі наслідки діяльності комуністів.

Ну не вірю я, що з залишеної голови Гідри не виростуть дві нових! Міфологія - річ уперта. Так уже ж бувало не раз... І знову може бути.

Заборонивши КПУ, як агентуру московського імперіалізму, ми, звичайно, не вирішимо проблеми. Але ми зробимо крок у напрямку Нюрнберга-2.

Бо непокаране зло повертається.

Ось такий депутатський наказ...

Комментарии

Геннадій Іванущенко

І як підтвердження: http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/5/7043350/

Ткк що всі надії на нову ВР.

rebel soldier

Гена, ти наївний чи медунутий? При владі всі ті ж самі - ПОПи-Яценюки і їх кАманди, які злили Кримбас, обвалили гривню, нікого не посадили, скирдують бабло по старим схемам, а Яника випустили з нажитим. І нічого вони міняти не будуть. Бо знову лалала про коаліцію "уже завтра". Торги йдуть, портфелі ділять, аж чуби тріщать. З коміками ж ділити нічого вже не треба - тому про них навряд чи й згадають.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.