Блоги

Відповідь киян на жалюгідні натуги антипорошенківців

У неділю 17 березня на Майдані Незалежності в Києві зібралися учасники акції "Руху нових сил" з вимогами прийняття нового закону про вибори і відставку президента України Петра Порошенка.

Як повідомляє кореспондент «Української правди» з місця події, за станом на 12:10 в центрі столиці були присутні близько 1-1,5 тисячі учасників акції.

«Рух нових сил» ожив з напівмертвого після заяви одного з його засновників, Саакашвілі, повернутись в Україну 1 квітня. Як відомо, цьому говірливому порушнику кордону України і організатору 18 березня 2018 року шабашу за відставку президента України Петра Порошенка в’їзд в Україну заборонениний. Але Міхо сподівається, що Порошенко у першому турі виборів зазнає поразки, тому прикордонники не посміють його затримати.

Кияни гідно відповіли грузинському дебоширу. Хоча офіційно мітинг не оголошували, команда Порошенка поширили заклик зібратись на мітинг підтримки Порошенка як кандидата на президентський пост.

До 11-ї години на Михайлівській площі і частині прилеглих вулиць зібралось близько 25 тисяч народу. Картина нагадувала події 2004 року, коли на президента балотувався Ющенко. Тільки зараз народ скандував прізвище не Ющенка, а Порошенка. Президент оголосив яскраву промову, випромінюючи впевненість у своїй перемозі.

Деякі його прихильники були зворушені до сліз. Здається, у киян дурман, навіяний клоунами і популістами,  розвіюється.

По тематике

Андрій Українець
Зеленський-погіршений Порошенко 2

Перед виборами президента я писав, що Зеленський це погіршений варіант Порошенка. Після виборів новий президент довів це многократно...

Андрій Українець
Зеленський- син Кучми? Чи Порошенка...

Поведінка президента Зеленського вельми нагадує поведінку його попередників. Зокрема Кучми і Порошенка.... 2

Андрій Українець
Дракон умер, да здравствует дракон

Зеленський "поверг" дракона Порошенка, і сам відразу став перетворюватись на дракона....

Вячеслав Киричок
Прикол Зеленського. Блискуча відповідь Петра Порошенка

Зеленський шукає, як уникнути теледебатів. І ось йму здалося, що він винайшов ефектний вихід....

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.