Блоги

Переможці і переможені

    Не чекаючи 2 туру президентських виборів, можна сказати, що в черговий раз переміг Путін, рускій мір, Малоросія, і програла Україна, український світ. Путіна влаштовують, як Порошенко, так і Зеленський. Уявімо собі дебати між цими кандидатами: "Ти маріонетка Коломойського. - А ти маріонетка Фірташа. - У тебе хатинка в Ялті. - А в тебе Липецька фабрика..." Порошенко влаштовує Путіна, тому що при ньому 8 тис. українських патріотів потрапили в українські в'язниці, він дав зелене світло в Україні куму Путіна Медведчуку в плані бізнесу, заволодіння телевізійними каналами, політичного проекту, по корупції Україна перегнала Росію. А корупція за словами посла США Пфайфера страшніша за російські танки.

   Переміг телевізор громадянина Ізраїлю Коломойського. Колись римський імператор Калігула, щоб принизити сенат, зробив сенатором свого коня. Те саме робить з Україною Коломойський, пропонуючи нам Зеленського. На минулих виборах ще один, очевидно, громадянин Ізраїлю Фірташ благословив на президенство Порошенка. Ця ситуація стає вже українською традицією.

   До речі телевізійний ведучий Вересень побачив і позитив  у такому результаті першого туру виборів. Мовляв, голосуючи за єврея Зеленського, ми, українці, спростували уявлення про нас у світі, як антисемітську націю, спокутували нашу провину перед євреями за масові вбивства, скоєні нашими національними героями Б. Хмельницьким, Гонтою із Залізняком та іншими. Але це слабка втіха.

   Отже, в черговий раз доводиться обирати між злом і злом. На кращий вибір ми, українці, не здатні. На мій погляд "перевагу" слід віддати Зе, тому що це зло, яке ще не вкорінилось на відміну від Порошенка, і його легше можна буде сковирнути в разі негідної поведінки. А Порошенка треба хоча б політично покарати за його злочини, щоб "другим неповадно было".

Комментарии

Вячеслав Киричок

Вічна пісенька Андрія Українця: "Если в кране нет воды, значит, випили ...".

Йосип Йосипович

Ураинцам есть из кого выбирать. А "пороху" надо задуматься, куда он спрячется от ответственности за незаконное обогащение за счет украинского народа и пышательство своими "досягненнямы и надбаннямы", из-за которых уже пятый год гибнут наши парни на востоке и вынуждены ехать  побираться по всему миру нормальные, здоровые граждане Украины, а пенсионеры и малоимущие несут свои последние гроши за газ, воду, хотя по конституции Украины (ст.13), все недра земли (воздух, газ, вода, уголь, лес, нефть, полезные ископаемые),принадлежат народу и платить за  них никто не должен. Граждане должны платить только за их добычу и доставку. "Порох" не просто игнорирует Констиитуцию, а отдал их добычу "своим", которые устанавливают цену и, как в известном мультике про Чипполино, грабят Украинский народ: "Мы установили налог на воздух. В результате, вы стали меньше дышать. Это возмутительно!"  https://kino.mail.ru/cinema/movies/478849_chipollino/

И отвечать ему за это придется...

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Мелодії любові та життя
Мелодії любові та життя
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.