Блоги

В одномандатних округах реєструються кандидати-клони "Слуги народу"

Насправді ж вони є безпартійними, але вказують, що представляють громадські організації, підприємства та фонди з назвою "Слуга народу"

В одномандатних округах реєструються кандидати-клони "Слуги народу". Насправді ж вони є безпартійними, але вказують, що представляють громадські організації, підприємства та фонди з назвою "Слуга народу". Про це повідомляє Комітет виборців України.

"В ОВО №37 (Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг) зареєстровано відразу 5 кандидатів-самовисуванців, які використовують бренд «Слуги народу». Це Грижук В. В. (Громадський рух "Слуга Народу"), Кравченко А. В. (Громадська організація "Громадський рух "Слуга Народу"), Приходько П. О. (ПП "ЗЕ! Слуга Народу"), Рябовол О. О. (Громадська організація "Слуга для народу"), Товкун А. В. (приватне підприємство "ЗЕ! Слуга народа"). При цьому усі п’ятеро – безпартійні", - йдеться у повідомленні.

Подібне зафіксували також в ОВО №146 Полтавської області, №94 та 95 на Київщині, №137 в Одеській області. "Подібні спекуляції здатні ввести виборців в оману, оскільки громадяни можуть не розрізняти кандидатів, висунутих партією «Слуга народу» та кандидатів-самовисуванців, які вказують в автобіографіях, що вони є представниками громадських організацій, благодійних фондів, приватних підприємств із такою ж назвою", - зазначають у КВУ.
Оскільки, на переконання соціологів і політологів, сам бренд "Слуга народу" фактично дарує кандидату від 15 до 25 % на старті кампанії, охочих скористатись легкими електоральними здобутками - чимало.

Однак, ніяк інакше, аніж шахрайсто, такі маніпуляції назвати не можна. 

 

Спостерігаємо за виборами разом !!! Обираємо розумом !!!

По тематике

Свирид Голохвастов
Просто думка...

Наше сумне майбутне дивиться на нас з усіх білбордів веселими очима......

Свирид Голохвастов
ЛОТО "ЗеБАВА".

Люблю коли люди щасливі! Неважливо чому. Це ж просто відчуття!...

Марина Барабаш
Кандидат по 161 виборчому округу Ігор Шкурат іде у парламент із довірою та підтримкою мешканців рідної Ромненщини

Люди матимуть підтримку справді СВОГО депутата у владі, а не фантомного обранця, який пропаде одразу після дня виборів...

Марина Барабаш 19.07.2019 11:27
Марина Барабаш
Кандидат по 161 ОВО Ігор Шкурат відвідав земляків у восьми селах. Свій до свого по своє

Щодня активне спілкування про проблеми людей, про їх настрої і побажання, про надії, які вони покладають на свого обранця до...

Марина Барабаш 16.07.2019 14:42
Марина Барабаш
Кандидат-самовисуванець по 161 ОВО Ігор Шкурат - про нагальні проблеми, землю і дороги

Ігор Шкурат не обіцяє вирішення усіх проблем одразу, він презентує свою програму і розповідає про шляхи вирішення нагальних питань...

Марина Барабаш 11.07.2019 16:11
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.