Блоги

Далекобійник не зміг виїхати за кордон з багажом боргу по аліментах

Своєчасність при виконанні зобов’язань є проявом відповідальності та сумлінності, але не всім вона властива. Деякі люди, чи то поринувши у буденні клопоти, чи то з умислом, забувають про наявність у них певних обов’язків і лише тільки під натиском санкцій, згадують про них та починають діяти.

Житель Тростянеччини заборгував своїй дитині 5 тисяч гривень. Спочатку може здатися, що сума боргу не значна, але її вистачило для винесення фахівцями юстиції Сумщини постанови про встановлення тимчасових обмежень у праві полювання, користування зброєю, виїзду за кордон та в праві керування транспортними засобами. Останні два заходи примуса стали для чоловіка значною перешкодою у налагодженні безтурботного життя, оскільки він нещодавно влаштувався працювати водієм далекобійником. Довідавшись про обмеження, які значно обмежують його можливості, батько відразу звернувся до виконавчої служби та погасив заборгованість у повному обсязі. 

Новели пакету законів #ЧужихДітейНеБуває продовжують знаходити індивідуальні методи впливу на безвідповідальних батьків, навіть якщо суми боргу невеликі, адже будь-яка заборгованість порушує права дітей. 

Наразі діти Сумщини отримали понад 70 мільйонів гривень аліментів.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.