Блоги

На Путивльщині боржники повернули 1,7 мільйона гривень аліментів

Кожна сума сплачених аліментів формує загальний результат, який свідчить про дієвість пакетів закону #ЧужихДітейНеБуває. Вже декілька років поспіль новели чинного законодавства не тільки захищають економічні права малечі, а й мотивують батьків бути відповідальними.

Так, на Путивльщині чоловік після розлучення з дружиною не сплачував дитині аліменти, що призвело до накопичення боргу у розмірі майже 10 тисяч гривень. Реакція державних виконавців на таку безвідповідальну поведінку не змусила на себе довго чекати – борг був стягнутий.

Схожі випадки також трапилися в Путивльському районі, де місцеві жителі Роман та Андрій заборгували своїм дітям по 3 тисячі гривень (хоч і суми боргу невеликі, але все одно повинні сплачуватися). Порушені права малечі стали привидом для правників накласти арешт на кошти неплатників, після чого всі суми заборгованостей були погашені у повному обсязі.

Загалом на Путивльщині на користь дітей з початку 2019 року вже стягнуто 1,7 мільйона гривень аліментів.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.