Блоги

ТБ «Українська енергетична біржа» провела торги з продажу необробленої деревини

12 і 13 вересня 2019 р. ТБ «Українська енергетична біржа» на замовлення Управління лісового та мисливського господарства у м. Києві та Київській області провела аукціон з продажу необробленої деревини, заготовленої у IV кварталі. На аукціонах була виставлена деревина хвойних та листяних порід. За два дні торгів ставки зробили 49 учасників:

  • 12 вересня було продано 18 000 кубометрів хвойних лісоматеріалів загальною вартістю 17 млн. грн.;
  • 13 вересня покупці придбали 3 600 кубометрів деревини листяних порід на суму 13,5 млн. грн.

Найбільш запекла боротьба точилася за дуб – в окремих випадках ціна виставлених лотів зросла на 60%.

«Реалізація необробленої деревини через електронні аукціони приваблює нових покупців, адже умови участі у торгах є абсолютно рівними та однаковими для всіх підприємців. Відтак лоти успішно продаються на більш справедливими, ринковими цінами. Ми дякуємо всім, хто скористався послугами нашої біржі, і запрошуємо вас взяти участь у наступних торгах», - коментує завершення аукціону Олександр Коваленко, директор ТБ «Українська енергетична біржа».

Клієнти ТБ «Українська енергетична біржа» - лідера біржових майданчиків України – можуть бути впевнені у чесному, відкритому та надійному механізму продажу лісоматеріалів в найкоротші строки та за найвигіднішими цінами.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.