Блоги

Як добре, що ми - то ми, а вони - то вони.

Хлопці, перестаньте писати про президентів. Ви думаєте, скажуть « бач який, про президента пише, а ще недавно був ніхто !» Ні ! Так і скажуть: і куди він преться ? Краще б про себе написав».

О-о-от! І вони праві ! Не буде проста людина ближче до влади, якщо напише про президента. Однак , це перша ознака  належності до охлосу. Для тих, хто розуміє, звичайно.

Тому не буду писати про різного роду «очільників». Буду про наше, про людське, але важке і можливо, не підйомне.

Зауважте, висловлюю виключно особисту думку.

Хто б шо не казав, але перше що непокоїть усіх – це війна. Якби хто не намагався зробити заспокійливий вигляд. Соціологія показує теж саме.

Очільники різного рангу вже « перестали стрелять», « развели войска», а тепер змагаються у балачках з приводу повернення Донбасу. Змагаються так, ніби грають у ту гру, де бігають навипередки , знаєте : останній буде дівчинкою !

Усі ці балачки це популізм, брехня, лохина на вухах, провокація. Або нерозуміння. Незнання того, що відбувається на тих територіях. І не так у політичному сенсі, як у головах тих людей. Коли про це говорять , то найчастіше видають бажане за дійсне.

Думаю, що навіть якщо окупанти підуть, Донбас не буде нашим ні світоглядно , ні ідеологічно – НІЯК.

Там інші люди. Якщо випаде обирати з ким жити в одній державі – я їх не оберу. Я цього не уявляю.

Днями натрапив на відео з тих місць і був шокований ! Ми ж не замислюємось про це , коли говоримо про повернення територій : в них теж є кладовища , де вони ховають  своїх героїв. Там багато могил і багато квітів. Вони  від них не відмовляться. А ми їх не приймемо.

Ми не приймемо їхніх кладовищ, ми не приймемо їхню церкву, ми не приймемо їхню мову.

Потрібно це визнати. Свідомо. Цивілізовано.  І жити окремо. Чи не так ?

 

Комментарии

Вячеслав Киричок

Я написав би не про президента, а про Свирида Голохвастова. Але не можу.

По-перше,  для мене він - ніхто. Такий собі юзер з придуманим смішним псевдо. Подібних йому на сайтах мільйони. Вони повчають інших, про що і як треба писати. При цьому бояться навіть вийти на люди під справжнім своїм іменем.

По-друге, якби я навіть знав, хто він, не став би писати про нього щось критичне. Бо це вже буде переходом на особистості між двома користувачами сайту і стане схожим на спір між двома бабами на базарі, коли ті доводять одна другій, хто вони є насправді.                                     

Свирид Голохвастов

Пане В,ячеславе ! Згодний : таких як я - мільйони ! Таких , як Ви - ОДИН !!!

По тематике

Сергей Ковалев
Північнокорейські снаряди знищують артилерійські розрахунки росіян

Північна Корея дуже специфічно ставиться до застосування Міжнародної Системи мір - як наслідок, північнокорейські артилерійські снаряди не відповідають заявленому калібру....

Сергей Ковалев 30.12.2023 19:39
Сергей Ковалев
Україні треба виробляти всепогодні дрони

Саме час вимагає масового виробництва всепогодних розвідувальних дронів....

Сергей Ковалев 11.12.2023 13:29
Alona Yatsyna
Типи новин та їх тематика: про війну та її наслідки і кримінальна хроніка – найбільш поширені теми у онлайн медіа Сумщини

Черговий моніторинг сумських онлайн медіа, який був проведений ІМІ у листопаді 2023 року, досліджував регіональний вимір новин (місцеві, новини інших...

Alona Yatsyna 05.12.2023 19:01
Новини Сумщини очима містян
Фізичний примус: запекла боротьба принципів і обставин

Психічне ставлення людини до вчиненого кримінально караного діяння, вирішує її долю під час судового процесу. Саме сукупність емоційних, пізнавальних та...

Свирид Голохвастов
Сумські придибенції.* /Випуск 1/

Огляд новин за тиждень з 06.04.20 - 11.04.20 р.... 1

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.