Блоги

«СЛУГИ» в Шостці знову «БЛА-БЛА-БЛА…»?

«СЛУГИ» в Шостці знову «БЛА-БЛА-БЛА…»?

Вчора на Інтернет-порталі Шостка.інфо було розміщено публікацію під назвою «Депутат облради від «Слуги Народу» Олексій Романько: «Діагностичний центр у Шостці збережемо!» https://shostka.info/shostkanews/deputat-oblrady-vid-slugy-narodu-oleksij-romanko-diagnostychnyj-tsentr-u-shosttsi-zberezhemo/

В цій публікації повідомлялося про робочу нараду за участі депутатів обласної та міської рад від партії «Слуга народу», на якій обговорювалося майбутнє діагностичного центру, що працює у нашому місті вже понад 10 років.

Депутати облради Микита Баня та Олексій Романько, а також депутати міської ради Оксана Шаповал, Олександр Івченко, Наталія Хукаленко виступили за збереження вкрай важливого для північного регіону Сумщини закладу.

Олексій Романько повідомив, що прийнято важливе рішення: на базі обласного діагностичного центру у Шостці відкрити ще й терапевтичне відділення Сумської обласної клінічної лікарні на 8 палат.

Для того, щоб дізнатися наскільки правдива ця інформація, зателефонував Володимиру Гороху, директору Сумської обласної клінічної лікарні.

Під час спілкування з Володимиром Горохом дізнався, що про відкриття у Шостці терапевтичного відділення обласної лікарні на 8 палат йому нічого не відомо, ніхто з ним розмов про це не проводив. Також він додав, що в обласній лікарні зовсім відсутнє терапевтичне відділення.

Як гадаєте, шановні громадяни, «слуги» в Шостці знову «бла-бла-бла…»?

Поділіться своїми роздумами щодо цієї теми, шановні громадяни.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Мелодії любові та життя
Мелодії любові та життя
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.