Блоги

Збірні зіграють на освяченому стадіоні

У Львові, минулої неділі, відбулося освячення нового футбольного стадіону.

Участь в церемонії взяли священники всіх релігійних конфесій,  представники «Дирекції з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові», а також - мер міста Андрій Садовий.

- З нами завжди була Божа ласка, - сказав під час освячення мер. - Коли тільки починали будівельні роботи, сюди приїжджав отець Вороновський. Він благословив цю територію на будівництво стадіону. Коли ми закладали першу капсулу у фундамент, капелан Львівської міської ради отець Орест Фредина благословив і посвятив цю територію. Сьогодні Владика Венедикт з отцями, представниками усіх конфесій, освятили нашу прекрасну арену. Я переконаний, що ця арена, як одна з найкращих в Європі, буде давати можливість нашим футболістам тільки перемагати…

.А 15 листопада тут відбудеться перший матч  - на поле вийдуть збірні України та Австрії.

Півзахисник Анатолій Тимощук надіється на палку підтримку львівських уболівальників.

- Поєдинки у Львові завжди складаються для нас добре, - зазначає віце-капітан збірної України - Сподіваюся, що "Арена Львів" підтримає нас так само, як і НСК «Олімпійський»… За класом Австрія, звичайно, поступається Німеччині, але це так само гідний опонент…

Є й втрати у нашій команді. Через травму не зіграє захисник київського "Динамо» Євгеній Хачеріді. Про це повідомив офіційний сайт клубу.

Але є й приємна новина. У   легкому тренуванні ( в неділю)  брали участь  Олег Гусєв, Руслан Ротань та Денис Гармаш . У них є шанси вийти на поле "Арени Львів".

Цікава інформація з’явилася щодо нинішньої форми, в якій грають футболісти збірної України. Зокрема, форварду Андрію Вороніну вона до вподоби, але…."Новий колір форми подобається.  Хоча виглядаємо як курчата. Не завадило б трішки розбавити синім", - цитує гравця "Спорт-Экспресс".

Є в цьому матчі й інтрига - хто в історію нового стадіону ввійде як автор першого забитого м’яча?

До вечора вівторка залишилося небагато часу…

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.