Блоги

«Усьо пропало, шеф!»

Сумське казначейство практично зупинилося - не проходять бюджетні платежі. Вірніше, проходять … із затримкою у кілька тижнів і не всі.

Лише термінові платежі або платежі, які супроводжуються потужною істерикою бюджетних розпорядників. Є випадки затримки в проходженні платежів навіть на харчування в оздоровчих закладах. Працівники комунальних оздоровчих закладів, закладів охорони здоров’я намагаються вмовити постачальників не припиняти поставки. Бюджетні платежі на капітальні видатки не проходять взагалі.

У Сумській області «висить» 80 млн. гривень - просто «висить». Це на тлі того, що в місцевих бюджетах не прораховується навіть зарплата. Ситуація більш ніж загрозлива. Збій системний і пов'язаний з тим, що для області казначейство встановило потужний бюджетний фільтр. Це вже не перший випадок, коли уряд зупиняє місцеві платежі. Систему вкотре паралізувало.

Якщо уряд не скине на Сумську область додаткову субвенцію в 100-150 млн гривень, бюджетники восени залишаться без зарплати. До того ж не виконуються місцеві бюджети.

У цій ситуації уряд стрімко нарощує державний борг - як  внутрішній, так і зовнішній. За минулий тиждень Янукович і Азаров позичили 9,5 млрд гривень, і окремо «Нафтогаз» позичив у «Газпрома» 2 млрд доларів, які, очевидно, йому ж і віддасть. Швидко нарощують позики державні підприємства. Населення скуповує валюту, якої у червні купили на 40% більше ніж у травні. Тануть золотовалютні резерви. Контрольовані Партією регіонів медіа і «правильні» експерти щодня брешуть про покращення. Колапс невідворотній, і влада робить усе, щоб він не настав до виборів. А потім хоч потоп.

Комментарии

Гость

Підозрюю, що ригиАНАЛИ таким чином аккумулюють кошти на осінь під вибори, щоб потім "засівать" на електоральному полі та  казать "Дивіться бабусі, дідусі та всі бюджетники які ми КЛАСНІ ПАЦАНИ-добавили вам всім аж по 1-й гривні до вашого гаманця!"

А ще це вочевидь входить до програми "Стратетегії розвитку Сумщини 2015р"

Радій щасливий народ Сумщини!...

Гость

все простіше - ЄВРО пройшло, бабло закінчилось... до виборів можуть і не втримати.

А Медуниця радіє, як дурник. хіба він і Ко, будучи при владі, налагодили роботу внутрішнього ринку, відновили виробництво, реприватизували нахапані підприємства в олігархів, провели податкову реформу тощо? Ні. а Гені Медун порадив віддати з комвласності ТЕЦ, створити Сумижульо... бабло відмивається, мимо людей і бюджетів йде. і з таких моментів економіка й складається - щось Яник з сім"єю тирить, щось його прісні, щось перепадає Мінаєвим і через них Медуницям....

Гость

 
А Медуниця радіє, як дурник

А аппазиции чем хуже - тем лучше. Есть поводы поорать и помитинговать  Wink

Гость

В 2010 говорили, что Партия регионов это професионалы, мы теперь видим какие проФФесионалы макеевские деятили Чмырь и Яговдик, Ищенко полные нули. Безработица растет, цены тоже, а у регионалов нет порядочных людей. Glasses

Гость

 
а у регионалов нет порядочных людей.

Да ушшшшш! Smile

И где этих порядочных взять? Во Львове Зварыча?

Или лучше Сережу Власенка?

На интернет-ресурсе Видеоновости появилась информация о том, что народный депутат Украины Сергей Власенко якобы причастен к контрабанде культурных ценностей и попытке организации контрабандного вывоза драгоценных камней из Афганистана в Украину.

"Об этом свидетельствуют копии официальных документов, находящиеся в распоряжении редакции Видеоновостей", - сообщает интернет-ресурс, при этом разместив фототаких документов.

В частности речь идет о некоем обращении начальника управления по особо тяжким преступлениям отдела борьбы с незаконным оборотом запрещенных веществ Министерства внутренних дел республики Афганистан Саида Гаффора в Интерпол.

"Гражданин Украины Сергей Власенко, несколько раз бывавший в Афганистане, встречался с руководством компании Афган Имералд. Темой переговоров является контрабандный вывоз драгоценных камней из Афганистана. Власенко отказался от легальной отправки драгоценных изделий", - цитирует сайт докладную начальника управления.

"Из документов также следует, что сообщник Власенко Худодод Аминвалади, который занимался закупкой древних ценностей и передавал их Власенко, задержан полицией республики Афганистан и находится под стражей. До задержания он работал продавцом в магазине антиквариата", - утверждает издание.

"Также известно, что министр внутренних дел Афганистана обратился в посольство Украины в республике и в Министерство иностранных дел Украины с информацией об обвинении Власенко", - говорится в публикации.

Все документы датированы 1389 годом по иранскому календарю (2010-2011 гг.).

Гость

Все это очень интересно  но почему наша область на 18 месте по социально- економическому развитию в Украине, и откуда у Чмыря деньги на квартиры в Крыму и Киеве? Smile

гость

 
откуда у Чмыря деньги на квартиры в Крыму и Киеве

зависть плохая черта. как говорил Вегера больше нодо трудится

Аспірант

"хіба він і Ко, будучи при владі, налагодили роботу внутрішнього ринку, відновили виробництво, реприватизували нахапані підприємства в олігархів, провели податкову реформу тощо?"

А ви знаєте, які посадові обов'язки зам. голови ОДА, що відповідає за молодь і спорт, внутр. політ??

Причому тут "відновлення виробництва"? Це якраз той сектор, яким займалася Ніна Іванівна Гаркава - таємний (як виявилось) агент регіоналів.

Ви зараз спитайте Тамару Дмитрівну Іщенко (регіоналка, працює на місці Медуниці), Що вона зробила "для відновлення виробництва"?

Смішно!...

Гість

Суть нвіть не ив цьому. Медуниця - єдиний авторитетний політичний лідер на Сумщині, який не має власного бізнесу. Тому він вільний у своїх діях і йому можна вірити.

Гость

Согласен

Гость

вот что за нафиг?? неужели у Медуна нет возможности проплатить себе нормальную пиар компанию??  Сидит пишет себе сплошной Бред. И сам же на него отвечает! Может надо поработать? не пробовал? Языком п..ть- не мешки ворочать!

Стратегия Медуна на ближайших выборах: "Я гарантирую,ч то я и дальше буду бросать гавно на вентилятор!!!" Wink

гость

будем за него голосовать,посмотрим в деле как?

Гость

 
Стратегия Медуна на ближайших выборах: "Я гарантирую,ч то я и дальше буду бросать гавно на вентилятор!!!"

Это стандарт националистического отребья. Для них чем хуже тем лучше. За 22 года развалить страну и продолжать борьбу за гетьманскую булаву - вот кредо нацюцюрника.

Wlad

Cтрану как раз развалили ваши отморозки: кравчуки-кучмы-=януковичи. шваль, =которая сейчас неистовствует на форуме - их выкормыши. Но пришло время порядочных людей в политике. Их пока не так много. Они "не раскрученные2, но у них совершенно иной тип мышления. И будущее за ними. К политикам такого рода я и отношу Медуницу. Власть его не испортила, и не мсогла испортить, потому что она для него не самоцель. Если человек в 90-м бросил вызов коммунистической бандократии, (из которой вы, многие выросли) , еще не зная чем может все закончиться, значит он решительный и отважный человек, у которого (опять же, в отличие от вас, отморозки) есть идеалы.

Гость

какие идеалы? какие? Быть бригадиром во время Оранжевой революции?? ездить собирать дань с предпринимателей по городу!!! Вот-это идеал. Потом под шумок купить себе машинку и сделать себе квартирку. вот и все его идеалы! не смешите людей. "честный политик"! Big smile

гость

макеевский тебе ненадоело. Wink

гость

Чмыри любят трындеть, а в это время красть деньги на оборудовании в больницах. Crazy

Гость

По поводу такиъх вот проходимцев-гетьманов еще О.Бузина все сказал. С тех пор ничего не изменилось:

Олесь БУЗИНА, Київ, 16 листопада 2006 р.

Десять заповідей свідомого українця 

1.Свідомий українець зобов’язаний бути тупим. Якщо свідомий українець не є тупим, він автоматично стає жидом або москалем.

2.Свідомий українець має бути хитрим. (Прим.: але з обов’язковим дотриманням п.1).

3.Свідомий українець зобов’язаний бути хазяйновитим – все, що побачить, тягти до себе додому, надкусувати і ні за що не ділитися ні з ким – навіть з іншими свідомими українцями. ( На старій Галичині цей принцип ще називали: «Свій до свого по своє»).

4.Свідомий українець має розмовляти винятково українською мовою. Ця мова має бути настільки незрозумілою москалям та жидам, що немає нічого поганого, якщо й сам свідомий українець не буде її розуміти.

5.Свідомий українець повинен бути глибоко віруючим. Він повинен вірити, що все на світі, окрім жидів та москалів, винайшли свідомі українці.

6.Свідомий українець має розвивати власну культуру. Це означає, що одночасно він зобов’язаний псувати чужу культуру – особливо культуру жидів та москалів. 

7. Свідомий українець зобов’язаний вести здорове статеве життя. Здорове статеве життя йому дозволяється вести лише з особами своєї нації та не своєї статі – найкраще всього з жінкою або кумою. Найкраще ім’я для справжньої української жінки – Оксана. Найкраще ім’я для української куми – Галя. Осіб жіночої статі з іншими іменами слід вважати несправжніми українками. 

8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Це не означає, що він зобов’язаний жити в Галичині. Навпаки. Найкраще свідомому українцю жити в Києві – в органах державної влади або поблизу них, але при цьому постійно розказувати, що справжня Україна знаходиться в Галичині. 

9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче.

10. Свідомий українець повинен боротися за незалежність України. Вищою формою незалежності України є її незалежність від свідомих українців. 

Примітка. Якщо свідомий українець не буде дотримуватися десяти вищезазначених заповідей, він підлягає вищій мірі покарання – засланню на історичну батьківщину – тобто до Галичини. Заслання до Галичини у жодному разі не дозволяється замінювати висилкою до Москви, Сибіру і навіть Канади.

гость

Тільки не треба цього лисого вурдалака- цитувати.   Wink

Гость

Кажуть, що цей Бузина - син академіка Білодіда, того самого, що в часи Брєжнєвщини був гшоловгним ідеологом "сліянія язиков" і онук Костянтина Білодіда - першого секретаря Сумського підпільногго обкому КП(б)У, який здав німцям усе підпілля. Яблуко від яблуні далеко не падає, якщо це правда

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Дай дорогу наступному дню
Дай дорогу наступному дню
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Лисиця, що впала з неба
Лисиця, що впала з неба
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
24.04.2024 - 11.00; 26.04.2024 - 17.00; 27.04.2024 - 11.00
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Виставка живопису "З Україною в серці"
Виставка живопису "З Україною в серці"
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.