Блоги

Збори громадськості на підтримку Олега Медуниці

Люди прагнуть покращення. Деякі його швидко знаходять і заспокоюються. Це ті, хто шукає блага для себе. Інші – ні. Їх відсоток сьогодні малий і пропорційний рівню нашого життя тепер. Адже сьогодні мало людей, які шукають блага для України.

До їх числа я відношу Олега Медуницю, якого знаю вже 18 років. За цей час мало б вирости численне покоління патріотів, якби при владі були такі патріоти, як Олег.

В часи політичної зневіри природно довіряти тим, кого знаєш особисто. Хто має ідею, чіткий світогляд, хто не ховався за спини інших, хто суспільним життям жив більше, ніж особистим – ніколи не стане “тушкою” в парламенті.

Медуниця представляє нову, молоду генерацію політиків, які виростають з громадянського суспільства.

Влада в Україні робить усе, щоб роздушити його паростки. Замість відкритого діалогу з людьми – примітивна імітація: збираються “громадські ради”, але жодна пропозиція громадськості не враховується, переслідується свобода слова. Знищуються базові цінності держави: мова, територіальна безпека, віра… Ви вірите, що їх захищатимуть “крепкие хозяйственники”, яких регіонали пропихають у парламент?

Але я переконаний, що майбутнє якраз за ним – громадянським суспільством. Не один раз спостерігав, як воно діє в розвинутих демократіях, де панує Закон, а не “понятія”. Бачив і середній вік, і стиль життя політиків. Вони такі, бо їх такими зробила громада. Вона їх найняла керувати своєю країною, і не більше! Вона з них і питає. А Ви спробуйте спитати з таких “наймитів”, як Янукович, Азаров, або Чмирь!

Настав час відповідальних політиків. Тих перевірених громадських активістів, яким довіряють люди.

Збори громадських організацій на підтримку Олега Медуниці відбудуться о 16-00, 10 серпня (п’ятниця) в приміщенні обласної “Просвіти”. (Суми. Покровська площа, 6).

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.