Блоги

Лідери громадських організацій Сумщини підтримали Олега Медуницю [Виборчий округ № 157, м. Суми]

10 серпня 2012 року відбулися збори громадських організацій Сумщини на підтримку Олега Медуниці, кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу № 157 (м. Суми). Громадські лідери, публічні діячі, науковці, які зневірилися у кандидатах, нав’язаних владою, хочуть бачити у Верховній Раді України представників молодої генерації політиків, становлення яких як громадських активістів відбувалося вже в роки Незалежності. Лідери 25 громадських організацій Сумщини, які прийшли на збори, закликали всіх небайдужих об’єднати зусилля для перемоги та підтримати опозиційного кандидата у депутати Олега Медуницю.

ЗАЯВА

громадських організацій Сумщини на підтримку Олега Медуниці – опозиційного кандидата в народні депутати України

по одномандатному виборчому округу №157 у м. Суми.

Ми, представники громадських організацій Сумщини, зібралися у відповідальний момент, коли Україна стоїть на порозі виборів, щоби підтримати Олега Медуницю - кандидата у депутати по одномандатному виборчому округу №157.

Олег Медуниця представляє нову, молоду генерацію політиків, зростання яких відбувалося на наших очах: на початку становлення Української держави, в боротьбі проти корупційної влади Щербаня, в численних правозахисних молодіжних і патріотичних акціях.

Влада в Україні робить усе, щоб роздушити паростки громадянського суспільства. Замість відкритого діалогу з людьми – примітивна імітація: збираються «громадські ради», але жодна пропозиція громадськості не враховується, переслідується свобода слова. Розкрадаються бюджетні кошти, взяті з наших податків. Знищуються базові цінності держави: мова, територіальна безпека, віра… Ви вірите, що їх захищатимуть «крепкие хозяйственники», яких регіонали пропихають у парламент? Ще вчора дехто з них був «помаранчевими», а сьогодні – їх «нанизали» на вертикаль.

Ми переконані, що майбутнє – за громадянським суспільством та ідейними послідовними політиками. Знаємо, як громадянське суспільство діє в розвинутих демократіях, де панує Закон, а не «понятія». Бачимо середній вік і стиль життя державних діячів. Вони такі, бо їх такими зробила громада. Вона їх найняла керувати своєю країною і не більше! Вона з них і питає. А Ви спробуйте спитати з таких «наймитів», як Янукович, Азаров або Чмирь!

Настав час відповідальних політиків. Тих перевірених громадських активістів, яким довіряють люди. Ми віримо, що Олег Медуниця, який представлятиме у Верховній Раді демократичну опозицію, основні зусилля спрямує на викорінення продажності й корупції українських політиків, захищатиме базові українські цінності та соціальні гарантії людей. Підтримаймо опозиційного кандидата Олега Медуницю та об’єднаймо зусилля заради перемоги!

10 серпня 2012 року                                         м. Суми

1

 

2

 

3

 

4

 

5

Комментарии

Гость

25 организаций???? Бред! Кто они? Чем занимаются? на фото 12 человек с журналистами! У нас в городе функционирует не больше 20 все остальные люди с печатью!

гость

Организации реальные, это вам не Громадська рада при Чмыре, которую возглавляет водочный король Демура и которая ничего не решает. 

Гость

 
Организации реальные, это вам не Громадська рада при Чмыре, которую возглавляет водочный король Демура и которая ничего не решает. 

А, что эти решили?  Big smile

Гость

 
А, что эти решили? 

Правильнее спросить " А что эти сделали?".

Ответ простой "Как и Медуница, сидят на Западных грантах и нихера не делают."

гость

Эти решили, что нечего спаивать народ как это делает макеевский Чмырь и его друг Демура, надоело народу что у нас президент вор, шапки воровал, а теперь добрался до всей страны. И эти воры хотят  миллиардера -пенсионера Епифанова в депутаты обманным путем пропихнуть. У этой кодлы ничего не выйдет, народ не обманеш. Crazy

Гость

 
Эти решили, что нечего спаивать народ как это делает макеевский Чмырь

і потрібно продовжувати будувати памятники голодомору.

журналист

 
25 организаций???? Бред! Кто они? Чем занимаются? на фото 12 человек с журналистами

опять Медун пустил пыль в глаза. А ведь верно подмечено. Видимо у каждого из них по две печати или ИваНЮченко привез с собой из Лондона або Мюнхену печати бендеровских отчипенцев. мабуть воны стары пердуни ы пересуватися вже не можуть и НЮщенко у них пересильним.

ОГЛАСИТЕ ПОЛНЫЙ СПИСОК

журналист 3

ми вимогаємо прозорості у діях кандидатів (це вам не квартирку "втихаря" увести у Держави) ОГЛАСИТЕ ПОВНИЙ СПІСОК. А махмадеру іваНЮщенко в архіве щодо перевертання історії знають усі. Слава Україне!!!!!!!

гость

Чмыренок скажи откуда квартирки у Чмыря в Киеве и Крыму за какие шиши он их себе накупил. И зачем он уничтожил Свему?

Гость

Самое интересное, что они подписывают уже ГОТОВОЕ ЗАЯВЛЕНИЕ!!! Их пригласили ПОДПИСАТЬ, а не НАПИСАТЬ!!! Это подло и ценично!

гость

Люди, які прийшли підтримали Олега Медуницю в місті Суми відомі, їхні організації реально діючі. Це вам не міфічна організація "Сумщина", яка висувала діда Єпіфанова і до якої входять двоє осіб Сергій Клочко та Іван Сідельник -тушка. Wink

гость

 
Люди, які прийшли підтримали Олега Медуницю в місті Суми відомі, їхні організації реально діючі

ви що тупі- ОГЛАСИТЕ СПИСОК!!!!! ну як можно голосувати за бездаря Медуна як що його помічники не можуть зробити простих речей-мабуть щось приховують.

ЛОНДОН-СУМИ шифрограмма

ИВАнюЩЕНКО А ЩОМУ ТИ У 3.51 у компа штани протираеш, що не спиться-випей таблетки

Гость

Медуница и его штаб, вы все таки ответете каким образом семья взрослых людей смогла год прожить на 2000 грн.?

Как может взрослый мужик сидеть на шее женщины и жить за ее счет не получая ни копейки?

Почему доходы от "техно новы", полученные патрийотом  замалчиваются?

Гость

 
Медуница и его штаб, вы все таки ответете каким образом семья взрослых людей смогла год прожить на 2000 грн.? Как может взрослый мужик сидеть на шее женщины и жить за ее счет не получая ни копейки? Почему доходы от "техно новы", полученные патрийотом  замалчиваются?

Любопытные факты обнаружил в его декларации. 1. Он не указал своего места жительства. Бомж? 2. Женой у него значится Витер, которая работала у него в администрации помощником. Хотя свадьба с ней у него 31 августа. Опять обман? 3. Выходит, он бросил жену с ребенком, которая в 2011 году, единственная кто зарабатывал для погашения кредита за его машину... Ему обязательно необходимо в ВР Smile

Гость

Саме тому і медунятко до ради преться. Коли перейдите на сайт ЦВК

http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP033?PT001F01=900&pf7331=157 натисніть в розділі декларація на жовті монетки, напроти призвища Медуниці. За 2011 рік його сім'я отримала доходу 25532 грн. Всі ці гроші заробила дружина пана Олега - Вітер В.і. Цікава деталь, з 25 тис. гривен, 17 тіс. 820 грн. було повернуто за кредит, та 5тис.200грн. за страховку. Тобто, 23020 грн.. На життя залишилось 2000 грн. на рік. Шо, ще цікавого, він жожної копійки (за декларацією) не заплатив на утримання житла та машини. Мабуть вона в нього від одного бажання рухається, пальне не потрібно. І, за комунальні послуги, як що не має грошей можно не платить. Хоча я переконаний, що це він навмисно надурив виборців, про відсутність витрат на утримання житла та машини. Так хоч скаже, шо рік жив на 2000 грн.

http://www.chesno.org/criteria

КРИТЕРІЙ 4 Прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя Відмова оприлюднити або надати на запит декларацію про доходи і майно; Невідповідність задекларованих доходів і майна стилю життя, який веде особа. Декларація може бути оприлюднена ініціативно, тобто коли особа самостійно передала її в засоби масової інформації чи оприлюднила в мережі Інтернет, або надана у відповідь на запит Руху “Чесно”. Посилання особи на передачу декларації в органи державної влади вважається відмовою в наданні декларації. Невідповідність між стилем життя особи та доходами і майном, які ця особа задекларувала, встановлюється на підставі: повідомлень у ЗМІ щодо майна, яким користується особа (транспортні засоби, нерухомість, одяг, аксесуари тощо), навіть якщо це майно не належить їй на праві власності; інформації з відкритих джерел (бази даних, реєстри тощо) щодо майна або прав (наприклад, частка в майні юридичної особи), які належать особі; іншої інформації про стиль життя особи, який не відповідає її доходам і майну (наприклад, дорогі подорожі за кордон). Використовується раніше оприлюднена інформація, а також інформація, зібрана активістами чи партнерами Руху “Чесно”

Так хто його дружина? Та, яка в ГАСКе, ци нова, яка помічницею була? Публічна особа повинна дати відповідь.

Гость

почитав підписьздєсі.... купа підписів за пару організацій ))) з подивом дізнався, що СУМ очолює Букін - нацикам негоже бути в ФЗ під жидком яйценюком. а Свабоду, виявляється, студентка Тищук очолює обласну... Прохфесор Мозговий - і то тільки міську сподобився очолити ))) Вовк - міських козаків, хахаха, де вони? До речі, цей Вовк був колись кандидатом до ВР від Свободи, чого партію кинув?  а ще один козак з того козацтва став сільським головою від ПР )))) Перерва його кличуть здається, був в УНП, писали про цю тушку багато у 2010му.

Потішили й садоводи-огородники )))

Ну, а підпис Бобиренка від Бюро аналізу політики - чого він вартий? Бобиренко і проти, і за Волкова був... Завтра - за мовчана або Мотречку підписьздесяє )))

Висновок: жодної серйозної організації за Медуна не підписалося. З тих, хто хоч щось собою являє, - це свабода і рух. Жоден представник Батьківщини чомусь тут не був присутній! отже, підтримки у Медунятки немає. планово програє.... Питання тіки - кому? Бо щось на ЦВК ні Піфа, ні Генчика досі не видно, найсерйознішим конкурентом залишаються Мовчан і Мотречка ))))

гость

Схоже тролям почали платити. Цікаво з чиїх фондів? Єпіфанова чи Мовчана.

Гость

Не смішіть тільки "голубиним тамадою" Льохою Мовчаном. Він клоун по жизні, і йому роль клоуна на виборах і відведена. Не більше, ще переконаєтесь.А за підвисдєсі  - не пререймайтесь. Там не політпартії, а ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ. чи ви не вмієте відрізнити?

Гость

Володимир Філенко, який в списки попозиції чомусь не потрапив, в інтерв"ю ЛБ, як про Сумщину сказав:

"Третье – мажоритарные округа. По целому их ряду объединенная оппозиция, впрочем, как и «Удар», Свобода, делегировали весьма слабые кандидатуры. Такой уж дефицит кадров? Не думаю. Намеренная договоренность с властью, игра в поддавки? Не хотелось бы верить."

готовий битися об заклад - жоден попозиціонер у нас не виграє. томущо слабкі, тому що домовленість з владою.

Источник: http://lb.ua/news/2012/08/13/165387_vladimir_filenko_benzin_razlit.html

Гость

Так де головна фігура - Єпіфанов А.? Чому він не реєструється? Невже Мовчан дійсно буде говним конкурентом О.Медуниці?

Гость

троллям з табору Медунятка:

1) не судіть по собі. бо серед коментаторів є й такі, які пам"ятають давній принцип - "Боже, збав нас від "друзів", а з ворогами ми самі розберемося", адеж саме через ряжених і кошерних поцріотів, які зраджують у ключові моменти, ми отак і живемо.

2) про гшромадські організації. Де, наприклад, благодійний фонд Волкова? Чому не віддячив підписьздєсєм на підписьздєсь? Де бютівський огородник-ветеран Гончаренко? в нього там до 5 печаток є, здається ))) Де "молода батьківщина"? де профспілка "Воля" з педу, - чи вони не прийшли, бо судяться за відновлення на роботі з проректоркою, а до того начальницею облосвіти Пшеничною, яку на ту посаду пролобіював у свій час саме Медуниця? навіть Сеня Салатенко не прийшов, а цей педик без мила будь-куди мостився з поцріотичним аби нахилом ))

Тому підтримці цій - гріш ціна. бо ці всі купою люди разом не здатні мобілізувати для Медунятка навіть бабло на заставу. Питання на засипку: то звідки ж він взяв ці кошти? Піф дав, Мінаєв чи дружина у Чмиря, як найвищого начальника, випросила?

Гость

"говним конкурентом" - ти такі прав. Smile

Гость

А чим Піф мобілізував бабло? Стирив, чи Чмирь дав? Wink

Гость

якщо Піф чи Гена подали документи в останній день, 13.08., то ще 5 днів ЦВК має час на те, аби сказати їм так чи ні. Інтрига триватиме до останнього )))

Хоча, чомусь згадується випадок, коли начальником митниці у 2005 поставили корєфана піфа Дульського, а той на радощах в запій випав... і його не знайшло начальство ))) і бац - поставили на митницю іншого )))

тому й краще, щоб Піф став нардепом ніж будь-хто інший. Він просто бухатиме та й по тому. А інші - гребтимуть, продаватимуться, розвалюватимуть Україну, кришуватимуть активно свої зграї...

Гость

у Піфа принаймі є чималенька офіційна зарплата ))) а у Медунятка - тільки не офіційна. Тому хто скільки вкрав - не так важливо, адже всі кандидати живуть на нетрудові доходи, - питання в прозорості. Піф таку прозорість покаже, а Медунятко - уже обкакалося. альфонс чи що, що на шиї у дружини сидить?

Гость

Як це не так важливо хто скільки вкрав??? Це ж у тебе крадуть, придурок!! Гарна мотивація для нардепа - Єпіфана - "бухатиме та й по тому..." Це зайве підтвердження, що коменти ставлять його тролі, яким начхати на Україну, тому що значна частина краденого бабла профффесора - ректора УАБС переправлена в зпа кордон

гость

 
Тому підтримці цій - гріш ціна. бо ці всі купою люди разом не здатні мобілізувати для Медунятка навіть бабло на заставу. Питання на засипку: то звідки ж він взяв ці кошти? Піф дав, Мінаєв чи дружина у Чмиря, як найвищого начальника, випросила?

А для чого Медуниці застава?  Мінус тролям із зарплати.

ПРАВДА,РУ

 
Любопытные факты обнаружил в его декларации. 1. Он не указал своего места жительства. Бомж? 2. Женой у него значится Витер, которая работала у него в администрации помощником. Хотя свадьба с ней у него 31 августа. Опять обман? 3. Выходит, он бросил жену с ребенком, которая в 2011 году, единственная кто зарабатывал для погашения кредита за его машину... Ему обязательно необходимо в ВР

ай маладца!!!!!!!!!

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.