Блоги

Раз фронтовик, два безпартійний… Раз з "Батьківщини", два вже "тушка"…

На минулому тижні, а саме в п’ятницю,  кандидат у народні депутати Володимир Токар, який буде йти по 158-му округу презентував свою програму, та довірених осіб.

Ну подія так собі, все зрозуміло почалась передвиборча кампанія, чому б і ні. Зараз почнеться один за одним, презентувати свої програми, висловлювати свої думки стосовно розвитку регіону… нудьга.

Але в суботу сталась подія, яка змушує розглянути ці події у комплексі. Насправді 158-й округ - це єдиний округ у якому не висунуто кандидата від об’єднаної опозиції у Сумській області. І у цьому округу буде відбуватись боротьба між двох самовисуванців, які себе позиціонують як опозиціонери. Перший Володимир Токар, а інший славнозвісний Олександр Волков. І ось наступного дня після презентації програми Токаря у "Прес-клубі" його виключають з рядів партії "Фронт змін", з формулюванням, на скільки мені відомо, за самовисування у кандидати в депутати. За результатом цієї події виходить, що Олександр Волков залишається єдиним партійним опозиційним кандидатом, який буде брати участь у виборах до Верховної ради по 158-му округу. Незважаючи на всі попередні порушення та сумнівне минуле, він все ж балотується як член ВО "Батьківщина". Особисто я б не віддав свій голос за цих кандидатів, але дана ситуація наглядно демонструє корумпованість у рядах опозиції та людей, які там приймають рішення. За великим рахунком ВО "Батьківщина", має виключити з своїх рядів і Олександра Волкова для того, щоб бути чесним як перед виборцями так і перед своїм сумлінням.

Але це не всі події на які б варто звернути увагу. І знову привіт "опозиціє"! Чи ті, що себе так просто називають. У п’ятницю стало відомо, що у виборах до Верховної ради візьме участь ще один "гравець"-член ВО "Батьківщина", але вже по 157-му округу (місто Суми). І звати цього кандидата Віра Мотречко, депутат міської ради, начальник відділу молоді та спорту. Це попри те, що кандидат від об’єднаної опозиції вже давно затверджений на з’їзді ВО "Батьківщина". Можемо, сміливо робити припущення,що це відверта «тушка», точніше вона навіть не «тушка», а просто технічний кандидат, якого кинули під танки, щоб відтягти голоси у Олега Медуниці.

Напевно Віра Володимирівна забула, що програла вибори до міської ради по своєму округу у 2010 році, не кажучи вже про все місто Суми на цих виборах…  

По тематике

Григорий Яковлевич
Місцеві вибори 2020 - на низькому старті.

Хто боротиметься за крісло мера Конотопа від "Батьківщини"?...

Дмитро Сінченко
«Я вірю, місту бути»… Підсумки місцевих виборів

Вибори в місцеві ради відбулись. Не завжди і не всюди чесно. Зі зловживанням адмінресурсом, з підкупом виборців, з маніпуляціями та...

Dreadnought
Батькивщина продолжает удивлять город своими кандидатами в депутаты

В списке кандидатов в Сумской горсовет от партии «Батькивщина» присутствует некий Александр Кукса. Он не просто в списке, его включили...

Dreadnought 23.10.2015 14:02
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.