Блоги

"Найвеселішому" громадянину м. Суми

Шановні!

            Нещодавно з'ясувалось, що Веселий сумчанин дійсно відповідає прототипу озвученому всіма. Але є ще і «найвеселіший» сумчанин!

            Пам'ятник ставити йому ранувато та й нізащо. Але проект мусимо зробити завчасно. Пропоную надсилати ескізи, серед яких і проведемо конкурс! Єдина умова: постаментом для фігури повинен бути так званий «Пам'ятник цукру», який у цьому випадку знайде архітектурну завершеність (так? гр. Биков?). Цей так званий «Пам'ятник цукру» залишив деякі сліди в постаті найвеселішого, ну в деяких місцях, там, де відкладається солодке, гірке та шкідливе. Особливо у жінок. А коли в чоловіків – ну, знаєте, навіть непристойно… .

            Подумайте, як відтворити у фігурі та виразі обличчя таку рису як «недержание речи»(рос.). Ніхто ж не буде сперечатись що вона присутня і її кількісний показник перевищує більшість інших показників. Але увага! Якщо цю рису відтворити без фантазії, то фігура просто впаде, з-за того що зміниться розташування центру тяжіння всієї фігури. Спиратись фігура повинна. (внаслідок переміщення центру тяжіння). Ця опора буде схожа на каналізаційний стояк Ǿ100мм з ревізією. Ревізія повинна розташована на рівні поясу фігури. Колір стояка сумижитловосиній. Білим напис «З любов'ю та повагою». Розташувати на кришці ревізії.

            Тепер пам'ятник необхідно вписати в простір:

по-перше рослинність: клумбу пропонуємо зробити з рослин лободи висотою 1(один) метр. Поставку цих рослин виконає Сумижитло з вул. Харківської. По обидва боки пам'ятника встановлюються МАФи з бахчевими культурами жовтого кольору з прив'язаними до них ланцюгами по 1-2 металевих столи (зразок можна знайти  біля будинку № 12 по вул. СКД).

            = Отакі вихідні умови, а далі Ваша фантазія та ЕСКІЗИ!!!

P.S. Може хтось ще не зрозумів чому  він «найвеселіший» - (у лапках!)?

Пояснимо: щоб отримати цей «титул» необхідно за короткий термін посваритися з

-          працівниками ЖЕКів та всіма хто пов'язаний з цими послугами;

-          всіма «маршрутчиками» та мешканцями м. Суми невдоволеними транспортною схемою;

-          власниками МАФів, продавцями та покупцями;

-          власниками фірм, які нібито не люблять місто;

-          власниками 3-х ринків які він хоче закрити;

-          підприємцями, що торгували в «клітці»;

-          жителями м. Суми які займаються так званою несанкціонованою торгівлею і цим виживають;

-          політиками, членами та прихильниками партій, які було зраджено!

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.