Блоги

"Хай живе радянський суд, найгуманніший суд у світі!"

Вчора відбулося засідання Харківського апеляційного адміністративного суду за моїм позовом щодо незаконних дій голови Окружної виборчої комісії, яка "в особі керівного складу" написала до міліції заяву про скоєння мною злочину.

Хочу коротко написати про рішення нашого "найгуманнішого в світі" суду.

В апеляційну інстанцію голова ОВК Ольга Одінцова знайшла і подала два нових документи, які не могла знайти при розгляді справи в першій інстанції: Акт розгляду заяви Перчакова О.Г. від 17.09.2012 та Протокол №8 засідання ОВК від 20.09.2012 р. , де було обговорено дану заяву. Що перешкоджало Ользі Миколаївні подати ці документи при розгляді справи в Сумах 22 вересня?

Акт розгляду заяви підписано головою, заступником голови, секретарем та трьома членами ОВК. І все. Інших членів комісії навіть не повідомляли про розгляд заяви. Яким чином були вибрані саме ті три члени комісії, що підписали акт, теж невідомо. Однак суд зазначив, що засідання комісії – це дійсно основна форма роботи комісії. Основна, але не єдина. Тому в цьому все законно. Тобто можна  не на засіданні, а вшістьох розглядати скарги і писати заяви про злочин.

Цікаво, що суд врахував той факт, що заяву Перчакова все ж було обговорено на засіданні ОВК 20 вересня 2012 року. Але ж заяву в міліцію Ольга Одінцова написала 17 вересня! Та навіть 20 вересня це питання порушив саме я, а не голова комісії.

Апеляційний суд залишив в силі рішення Сумського окружного адміністративного суду про відмову мені в задоволенні позову.

При чому судді засідали в нарадчій кімнаті менше 30 хвилин, а і за цей час не тільки прийняли рішення, а й написали повний текст самого рішення на 3 сторінках.

Я більше нічому не дивуюся. Не дивуюся таким рішенням суду, що залежний від владної вертикалі. Не дивуюся рішення ОВК, яка була сформована Партією регіонів із своїх кишенькових партій.

Чекаю нових сюрпризів і готовий до них.

P.S. Титаніки завжди мають вигляд непотоплюваних. Ця влада – як Титанік. І затонувши, він потопить не тільки керманичів, а і їх обслуговуючий персонал. Справедливість обов'язково восторжествує!

Комментарии

Гость

Не ленитесь документировать нарушения, пригодится.  Crazy

Гость

Обидели "чесно"го  Big smile

гость

Все куплено региональными чмырями. Crazy

Гость

Чого так панікувати? Он. Рибалко в суді захистив своє право роздавати презервативи з Януковичем, Корнієнко - довів, що ОДА його звільнила незаконно, обидва відсудили по 3-4 тисячі гривень ))) Отже, суди ПРАЦЮЮТЬ ПРОТИ ВЛАДИ.

Гость

Ты лизоблюд часть этой власти, ты ж до 20 июня был советником мэра и сидишь в помещении члена исполкома Такула, за которое аренду платит Минаев, да и тебя помимо грантов он тоже содержит.

гость

Эта купленая Одинцова должна ответить за свою ложь.

Гость

нагадаю дворічної давнини паніку, поширювану Медунятком.

Мер Сум Геннадій Мінаєв може бути затриманий правоохоронними органами 15-16 липня. Про це сьогодні в прес-центрі SumyNews повідомив екс-заступник голови ОДА Олег Медуниця. 

Така інформація, за його словами, надійшла до нього від неназваного співробітника прокуратури. Я заявив Олег Медуниця, затримання Геннадія Мінаєва спланове для того, щоб не дати нинішньому меру взяти участь у виборах до місцевих органів влади, призначених на 31 жовтня 2010 року.

На даний момент Геннадій Мінаєв, на думку колишнього заступника губернатора, залишається найрейтинговішим кандидатом на посаду міського голови, і інших способів не допустити його повторного обрання у нинішньої влади немає.

У рамках підготовки кримінальної справи прокуратура та інші правоохоронні органи проводять масові перевірки у мерії Сум. У понеділок, 12 липня, мера викликали на допит у прокуратуру. В п’ятницю, 9 липня, співробітники СБУ та МВС провели вилучення документів у КП «Доррембуд». У цей же день проводилися масові перевірки організації харчування у дитсадках міста.

хіба Геню посадили? Хіба Геню не пустили на вибори?!! Хіба Геня - в опозиції до ПР?!!!! Так і з Медунятком буде )))

гость

Так говорили и про  Тимошенко, что не посадят, посадили, а теперь не знают, что с ней делать. Гена пошел на союз с Чмырями как и Епифанов.  Олег Медуница на это никогда не пойдет он ненавидит чмырей и проституток из КПУ. Cool  

Гость

 
Гена пошел на союз с Чмырями как и Епифанов.  Олег Медуница на это никогда не пойдет

Не пойдет. Но только потому, что там никому нафиг не нужен. Wink

гость

Как ни крути чмыри это неудачники и непрофесионалы , видно по работе ОДА, они политические банкроты, их время уже ушло. Сейчас приходит время не лентяев и лгунов таких  как регионалы.  Cool

Гость

результат роботи "прафєсіаналафф папєрєднікафф" - Юлі, Луцера, Ющера, Медуниці і Ко - прихід до влади Яника, проліт на місцевих Качура, перемога Мінаєва, перехід в ПР Лаврика... Зате у Медунятки є нова жінка, квартира й машинка )))) Дуууууже ефективно спрацював )))

Гость

Обижают?

Значит, даешь. Вот и все.

Пойми, давшых без согласия на свете еще покашто не отмечено, за все шесть тысич лет его существованея.

Поэтому если кто-то дает, значит, он согласен давать.

Ну а раз согласен, какие тут могут быть претензии. Продолжай давать дальше. Или не продолжай.

Никого твои пичяльки не волнуют, поверь. Всем насрать, хорошо тебе или Обидно.

Поэтому ходить и плакать в каждое жылетко – не надо.  Поверь, твоим Обиды Соплям рады далеко не в каждой жылетке.

Не стану тебе пояснять про “сам себя опускаешь” и все такое, поясню проще – плакать БЕСПОЛЕЗНО и даже вредно, для тебя самого. Чем больше ты плачешь, тем ниже ты опускаешь ся.

От твоего плача будет ровно один результат: обижать тебя будут все чаще, а происходить это будет все веселее и задорнее.

И никто тебе не посочувствует, не выйдет разогнать Обидчегов, и не посадит на коленки с целью Утешения.

Это потому, что ты никому не нужен. Кроме, понятное дело, самого себя (и то тока “может быть” – ибо уверенности в этом Пачемуто Нет).

Давалок всегда обижают Sad(

сумчанин

Як бачимо зараз, на фоні регіональних чмирів та кровосісь , папєрєднікі були, ще дуже працьовиті, а Ющенко на фоні Януковича був великим інтелектуалом. Щодо Медуниці, людина маю свою політичну  позицію, а мати другу дружину це не злочин, а злочином є коли чмирі розкрадають бюджет і хотят втюхати сумчанам антикваріат у вигляді алкоголіка Єпіфанова.  Glasses

гость

 придурок!!!!!!!!! Лучше бы он не словами о диктатуре олигархов в суде трындел, а на деле с режимом боролся!!!!!!! Оппозиционер хренов!!!!!! не в защиту прав людей подал же в суд, а в защиту своей должности в Киеве!!!!! Читать противно!

сумчанин

Интересно, а кто еще более активнее ведет борьбу с чмырями чем Медуница?  Cool

Гость

повторюю для тих, хто в танку: дивимося на результат. Результат роботи Медуниці і КО - Янукович, Чмирь, Мінаєв, Жук та інша дрібніша шушера. Якби "папєрєдніки" дійсно працювали заради України, цей колективний Янукович був би просто неможливим.

При чому, ТЕЦ Гена здав ТехНові тоді, коли Медунятко був заступником губернатора, а Жук, як повноправний представник Льори, потрапив у каманду Мінаєва тоді, коли екс-заступник губернатора Медуниця був радником Мінаєва і офіційно підтримав його на виборах всієї За Україною.

Прихід цього колективного Януковича до влади - це прямий наслідок неспроможності і нездатності колективного Юле-Ющенка не тільки керувати країною, а навіть елементарно боротися за владу.

Тому гасло "Ми їх зупинимо!", під яким зараз йде на вибори попозиція і Медунятко теж, - це профанація. Бо зупиняти "їх" треба було ще у 2005-му. Або. якщо вже прогавили, у 2009-2010. А тепер пізно пить боржомі. Ви НЕ ЗДАТНІ боротися з "владою". Тому йдіть... від гріха подалі.

Але порівняємо. З одного боку - втрата влади, прихід Януковича і Ко, здача націнтересів Раші, реальна небезпека запровадження другої державної, скорочення армії до 100 тищ (куди менше?!!), здача Заходу родовищ газу на Чорному морі тощо, а також в м. Суми - здача ТЕЦ, загроза прихватизації водоканалу, земельний дерібан, дебільно-злочинна забудова зелених і рекреаційних зон, скорочення робочих місць і реального виробництва, зростання тарифів на ЖКГ, дебільна транспортна схема і дорогі кавуни.

З іншого боку - у Медуниці нова жінка, квартира й машинка. Продав Україну і не дуже й задорого...

Гость

МЕДУНЯТКО наше!!!! БОРЕЦ за корыто от которого его оттянули----откуда ты взялся поп ГАПОН???? Твое рыло висит на бигмордах----чем ты лучше тех к которым в оппозиции без ПОЗИЦИИ????

сумчанин

Не сміши, продали такі, як Єпіфанов,  Сідельник, Цупро,  Грицай, Сітак, Ладика, Васильєв, Мінаєв тобто ті,  хто прилаштувався і співрацює з  бандитьським режимом. Медуниці з чмирями не подорозі, це всі знають, а ось ти, що зробив для того, що чмирі не смоктали кров з України і українців? 

Гость

Пришел МЕДУН и твой ссудній день!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Помнишь свою быность у власти--тогда твои суды обижали других а теперь обидели и тебя!!!!!!!!!!! За все надо ПЛАТИТЬ по счетам--революционер хренов----------БАЛАБОЛ и ПУСТОЗВОН!!

Гость

боротьбу слід судити за результатами. Бо може бути шоу, навіть дуже криваве, але - з чітко запрограмованим результатом ))) Договірний бій )))

ну і як такий варіант: Медунятко мочить піфа, як провладного кандидата, майже не чпаючи Мовчана. Мовчан спокійно набирає весь можливий в його становищі позитив. Піф - тоне в негативі. Результат: у "батьків" Мовчана, молодого покоління ПР, з"являється залізний аргумент НЕ ЗНІМАТИСЯ на користь Піфа - рейтинги. Знімають дєдушку, або йому відповляють в адмінресурсі під час ПІДРАХУНКУ голосів, і Мовчан на пару відсотків набирає більше від найближчого конкурента.

Кому таке може бути вигідно? зацікавлених багато. Чмирь - перемога офіційного кандидата від ПР - це великий плюс. Арбузов чи хто там коло нього - Піфа списують на пенсію і ставлять СВОГО ректора УАБС. Молоде покоління ПР - Перепеки і Бабенки у 2015 спишуть на пенсію всяких Михайленків, Толбатових і інших старих пердунів, дірвавшись нарешті до владних крісел. Мовчан - статус нардепа для вчорашнього Льохи-мегафона це круто. і перспективно. Мінаєв - на якийсь час він позбудеться секретаря і близького контролю ПР, Чмирь за підтримку ПР віддає тому місто. І секретар, і виконком будуть нові - з пула Мінаєва - Льори.  Ну, і Медуниці це також вигідно, бо вигідно його другу Мінаєву, не так вигідно, як виграш виборів (які він виграти не зможе, та й не дадуть), але без копійки не залишиться, а навіть отримає можливість далі перебирати під себе опозиційний політикум міста - азлишки Батьківщини, щоб стати вигідним спарринг-партнером Гені на місцевих виборах у 2015. Тоді він, пройшовши нарешті у міськраду, отримає посаду секретаря або заступника мера. Зрештою, навіть зараз, у Гени - який в коаліції з ПР - є кілька заступників опозиційного походженя. В т.ч. це віктор Волонтирець - який зіграв роль спаринг-партнера Мінаєва у 2010 році, а тепер навіть від мандата відмовився заради крісла керуючого справами.

Все, що діється, - вже було. Два роки тому "кидонули" Федорченка )))

Верес

 
революционер хренов

Как-то это выражение больше к Минаеву подходит и всему его балаганному окружению ввиде "РЫБНОГО МЕСТА"... Wink Tongue

Гость

Визгливый ЧЕПИК---причарованый Чернотыцкий----веселун БОБЕР-----достойная КОМПАШКА во главе которой ТЫ---ПРОМЕТЕЙ СУМ!!!!!!!!!!!!  РЕГИОНАЛЬНЫЙ орел клюет тебя---а ты не сдаешься!! Болезнь подкараулила тебя--а ты не сдаешься---кругом провокаторы и враги----суд тебя обидел--а тебе ПОФИГ!!!!!!! СУПЕРМЕН---ГЕРОЙ!! Откуда силі черпаешь  ОЛЕЖЕК ,,,,???? РАССКАЖИ !! Может  это та КАНАДСКАЯ ТУШЕНКА из гуманитарки---ПОМНИШЬ????Или бюджтніе денюжки из оздоровления детей тебе силы дают,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????? так ты расскажи ЭЛЕКТОРАТУ как надо красть и гуманитарку продавать-----НАУЧИ!!!!!

Верес

 
Визгливый ЧЕПИК---причарованый Чернотыцкий----веселун БОБЕР-----достойная КОМПАШКА во главе которой ТЫ---ПРОМЕТЕЙ СУМ!!!!!!!!!!!! 

Гы :)Ну точно Минаев!!!! Wink Tongue

гость

Голубятник Мовчан это недорозумение, а не секретарь городского совета. Мне лично, он просто смешон перспектив у тупых  чмырей нет. Cool

Гость

як це нема перспектив? ))) тут все як старому анекдоті про Петьку, котрий в Англії виграв до біса бабла в покер.

- В мене 20 очків, а англієць каже - в мене "очко"., - розказував Петька Васілію Івановичу. - Я кажу: покажи! а він: джентльменам вірять на слово. Тут мені карта й поперла!

електорат, як той джентельмен, вірить політикам, особливо тим, хто нарядився в попозиці, - на слово. А карт не бачить - розкладів не знає. Та й думати, аналізувати наявну відкриту інформацію не звик. Звідси й маємо ситуацію 2010 року, коли Мінаєв обнімався з Чмирем, а Медуниця лякав обивателя тим, що опозиційного мера посадять ))) А потім бац - і глибокий компроміс )))

Федорченко теж вірив, що він - реальний кандидат від влади )))) Навіть пробував боротися з Мінаєвим )))

гость

Нет у регионалов в Сумах перспектив, поэтому Епифанов и лезет самозасуванцем и  готовит фальсификации. Епифанова после этих выборов все Сумы будут ненавидеть, уже ненавидят. А голубятник, просто недоумок. Cool

Гость

поки білий тигр Заходу б"ється з зеленим драконом Сходу, мудра північна черепашка встигає дійти до Неба. 

ЗІ: Мовчана ніхто не мочить. на відміну від Піфа.

гость

Мовчан  технический кандидат, а Епифанова  тоже никто не мочит, он сам себя обмочил, пить нужно меньше и красть нужно было меньше в молодости. Также не нужно было к чмырям идти на службу это не красит даже Епифанова.   

Гость

ну, зрештою, курчат по осені... ріжуть )))

Гость

Олежек блогописЕц!

Народ говорит, и это подтверждает история Украины:

Бывает, что вроде бы честный человек, придя к власти ,становится жуликом. 
Но никогда жулик, придя к власти, не станет честным человеком.

Твоя декларация говорит, что ты жулик. Мелкий такой, но... жулик. Big smile

По тематике

Свирид Голохвастов
Остаточно переплутані кишені.

В мережі з,явились матеріали на захист почесного, з яким нібито несправедливо обійшлись , а особливо з приводу розміру застави .На...

Свирид Голохвастов
Просто думка...

Наше сумне майбутне дивиться на нас з усіх білбордів веселими очима......

Свирид Голохвастов
ЛОТО "ЗеБАВА".

Люблю коли люди щасливі! Неважливо чому. Це ж просто відчуття!...

В'ячеслав Павленко
До суду надійшов протокол на Миколу Ногу (оновлено)

До суду надійшов протокол на Миколу Ногу...

В'ячеслав Павленко
На Сумщині судять чиновника

Відповідно до інформації, яка розміщена на офіційному веб-сайті Шосткинського міськрайонного суду Сумської області, в цьому суді, під головуванням судді Сидорчука...

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.