Блоги

"Нова Сумщина", або "Під сонцем сталінської Конституції"

«На екзамен, як на свято» - цей радянський вислів ожив раптом у благословенних стінах Сумської облдержадміністрації. «Радість же яка!» - перешіптуються державні службовці, - «Нам випало здавати екзамен з нового предмета!» Називається цей предмет «Нова Сумщина».

Згідно Плана-графіка, підписаного Головою Сумської ОДА  31. 08.2012 р. він уведений як обов’язковий для начальників і заступників управлінь ОДА, для всіх «служилих людей». 

І прийматиме цей екзамен чи то Сам, чи його втілення в особі профільного зама, а чи Комісія у складі…

Але в будь-якому разі кожен держслужбовець повинен переконати шефа-екзаменатора у:

1. Власній святій вірі у реалізацію СТРАТЕГІЇ

2. В тому, що вона вже працює на «покращення» і ЙОГО можна намацати в кишені.

3. У власному непересічному внеску в ЇЇ реалізацію

Такий собі новітній тест на лояльність на кшталт «Конституції СССР», «наукового комунізму», або «ідей Чучхе». Правда, поки-що без цитатників Мао і зазубрювання біографії Кормчого.

Хто отримає оцінку «не залік» - потрапляє до списку, який до 05 жовтня надсилається «керівнику відповідного органу».  Що йому робити після цього, сказати складно. Хіба заспівати «правильну пісню»? М`о поможе…

Комментарии

Гость

5 баллов!

гость

У чмырей явно с головой не в порядке!!!!

гость

Вот у чмырей работенка, в государстве бардак, область 20  месте в рейтенге, а они х... занимаюся. За что, чмырям деньги платят, непонятно.   Cool

artyukh

О***ть! Перепрошую, пане telepin.

Dr.QS

та и з голой сракой скакать будут шоб их выбрали

гость

От умалишенные, такэ прыдумать! Party

Гость

Дебилы! А почему не экзамен по биографии лучшего друга Чехова и Ахметовой?  Party

гость

Из Сумщины,  регионалы сделали дурдом, Юрий Чмырь с цыганами  ламбуду на сцене выплясывает с песней "Нова Сумшина", в тройке лидеров с заду по всех показателях, кандидат от власти в Верховный Совет Анатолий Епифанов, привселюдно испражняется в пьяном виде, Алексей Мовчан - прозваный в народе голубятник, он же секретарь гор.совета цирк с собой возит повсем Сумам. Регионалы страшные ОРИГИНАЛЫ. Голосовать за этих ЛОХОВ нельзя. 

Гость

Колись, у 40-х роках минулого століття Адік Біснуватий у Шамбплу бавився. Як тільки в нього вичерпувалася віра у власне призначення , так він засилав на Тибет "аргонавтів" за оккультними знанями. Так і Ю.П.Ч. - завів новий "предмет" для того, щоб підлеглі переконували його щоденно в тому, що він і досі "всех милеле, всех румяней и белее" Мабуть уже в самих творців Сумського "Великого Стрибка" сумніви по ночах загризли.

Гость

Очмыреть!!!

Гость

Мало того, ещё и детей на это присаживают. Надо написать сочинение на тему "Нова Сумщина""Підприємець-чарівник харчової промисловості". И это в 4-м классе. Местный царь совсем зажрался.

Гость

Думаю,что сумчане скоро повторят 2004 год. Детей трогать НЕЛЬЗЯ!

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.