Блоги

Ось тобі й рівний доступ

Згідно Закону "Про вибори народних депутатів" виборчий процес здійснюється  на засадах свободи передвиборної агітації, рівного доступу всіх кандидатів у депутати і партій - суб'єктів виборчого процесу до засобів масової інформації незалежно від їх форми власності.

Ще 23 серпня ми уклали угоду про розміщення матеріалів передвиборчої агітації з газетою "Ваш шанс". В наступному номері я хотів на правах політичної реклами опублікувати матеріал. Однак нам повідомили, що газета "Ваш шанс" друкує будь-які політичні матеріали лише з 16-ї сторінки. І ні за які гроші до кінця виборів на іншій сторінці для нас площу надати не можуть.  А на наступний номер навіть 16-17 сторінки  вже зайняті.

Зрадив своїм принципам і вирішив купити газету "Ваш шанс".

На третій сторінці явна джинса під заголовками "Тимошенко – агент ФСБ?" та "УДАР скатывается к национализму". На дев'ятій – невелика політреклама кандидата від УДАРУ Олександра Сугоняко. На дванадцятій – "Земельный конфликт глазами Валентины Маркевич". На чотирнадцятій "Александр Перчаков. Кандидат в народные депутаты Украины по округу №157 (г. Сумы).

Натомість мене відправляють друкуватися в другій частині газети. 

Комментарии

Гость

А що Ви, Олеже, хотіли від газети, яка давно на підсосі у ФСБ?

Гость

Купил??? За что? У тя же денег нет, голодранец  Big smile

гость

Это миллионер наверно обозвался, из Партии КРИВОСИСЬ? Вы кривосиси,  думаете, что власть нужна только для того, что-бы грабить наш народ. ! У вас мышление, полностью направлено в сторону своего рваного кармана.

Гость

 
Вы кривосиси,  думаете, что власть нужна только для того, что-бы грабить наш народ.

Неа, власть нужна что бы памятники голодомору будуваты Smile МЫ это уже проходили в 2004-2009

Гость

Ти дебіл? А чого ще не на Свердлова?

Гость

Подай у суд, якщо дійсно було 1) договір 2) письмова відмова.

А не подаси - значить ти, Медунятко, трандюк і бовдур, який не може два до двох додати в юридичному плані, щоб якщо не добитися виконання угоди, то зафіксувати і довести порушення цієї угоди та законодавства.

Гость

МДУН!!!Сколько можно НЫТЬ и ПУСКАТЬ СЛЮНИ,,,,,???? По поводу и без повода--одно нытье. НЕ ПУСТИЛИ---ОТКАЗАЛИ----ВСЕ МЕШАЮТ---НЕ ПОДСУДИЛИ----НЕ ЗАРИГИСТРИРОВАЛИ----одни НЕ!!!!!!!!! Сколько можно из себя делать СТРАДАЛЬЦА,,,,???Ты ПЛАЧЕШЬСЯ в жилетку всем и везде. Хочешь жалости и сострадания, НЕСЧАСТЬЕ наше!!! ПОВЕРЬ----не пожалеют!! СУМЫ спезам НЕ ВЕРЯТ точно так же как и тебе!! Хочешь совет-----ПОЖАЛЕЙ СЕБЯ САМ______таких ФРУКТОВ как ты---единицы!!! Пожалей себя  и ОТВАЛИ----не путайся под ногами не тявкай и не ЗАС--РАЙ мозги людям.Не считай нас за безмозглое и слепое БЫДЛО--будь так добр!!!В одном ты прав----в своей НЕСОСТОЯТЕЛЬНОСТИ !!!

гость

Газета "Ваш шанс" , желтая газетенка, от которой смердит ненавистью к украинцам и российским  черносотенством и фашизмом.   

Гость

тим не менше ця жовта вонюча газетьонка надрукувала про Сугоняку - разом з рекламою Кличка (негатив - теж реклама), а Медунятка не взяла, а воно так просилося...

зрештою, за десь 15 як не більше років існування Шаньсік стіки всяких гастостєй понаписував на все українське, що якби у Сумах були справжні націоналісти, то вже б давно і не один раз засудили б цю газетку і або закрили її нафіг, або забрали собі за борги по відсудженим компенсаціям.

Але ХОЧ РАЗ Медунятко і Ко подавало на Шаньсік у суд?!!! тіки слізки лить уміє: знов нас обкакали, ой-йой, знов нас не упстили в ЗМІ...

Якщо є законне право у кандидата зі своїми грошима й матеріалом опублікуватися в будь-якій газетці, то це ледве не справа честі була б для Медунятка зі шкури вистрибнути, але хоч пів-полоси в Шаньсіку друконути про те, що Медведчук і братія - сцукожидота, що Україна - понад усе, а Степан Бандера - живіше всіх живих. І для цього всього лиш треба б було завчасно сласти договір, застовпити собі площу конкретно, проплатити і надати матеріальчик.

Чому цих простих речей Медунятко не змогло зробить? тупе?

Гость

так шо там з позовом до ВШ?

гость

Я, чмырею с этого шанса.

Гость

треба чмиріти не з цього Шансу, а чмирити цей Шанс. а не нюні розпускати: не пустили друкуватися, які погані шансьнятка

Гость

А при чем тут Шанс?

Скорее всего Медун поперся туда в субботу, когда номер уже готов с понтами "я хачу". Естественно, был послан...  в следующий номер. 

Но это же великий мега-боец Медун! 

Бегом к компьютеру и строчить блоги.

Медун! Так все было, а? Или отвечать на вопросы - не в твоих принципах? Твои принципы - только говноблоги строчить.

Гость

там муж главной редакторши - кум Сугоняки, который от Удара идет )))

Гость

ТАК! мэдунятко и не ответило почему его персональный сайт находится во Франкурте?

cmd /k tracert medunytsya.in.ua

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.