Блоги

Уряд поділив українців. Сумчани, напевно, найгіршого ґатунку.

Кабінет Міністрів України прийняв черговий бюджеторозподільчий документ.

Постанова Кабміну № 941 від 05.10.2012 р. визначила «Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування, у 2012 році».

 

Висловлюючись простими словами, це звучить так: регіонали докерувалися до того, що «кинули карту» - кому замерзати цієї зими. Серед потенційних жертв вибір випав і на Сумську область, якій виділено «аж» 22 568,4 гривень. Для порівняння: Донецька область – 1 мільярд 712 339,6 гривень, Луганська - 688 083,4, Дніпропетровська - 743 323,9. Повний перелік територій і суми коштів, які уряд виділив можна знайти тут. Впадає в око дискримінація за політичною ознакою, адже коштів отримують в порядки разів більше ті території, де виборці більш прихильно ставляться до партії влади.

 

Отже, податки платять всі, а розподіляє їх уряд лише у потрібній для себе території. Чи потрібна така влада сумчанам? Саме це питання я задам виборцям в останній тиждень виборчої кампанії.

Комментарии

Сумчанин

ТРЕБА не про БЮДЖЕТ ПИТАННЯ ЗАДАВАТИ - А МОЧИТЬ КОЗЛОВ У САРТИРІ...

ОЛЕЖЕ, ЧИ ТИ НЕ ЗНАЄШ нічого про ПІФА ????

ПРО ЙОГО майже всю  прихватизовану СОТНЮ, про його откати на будівництві БАНКІВСЬКОЇ академії через гр. А.....? 

Треба може вже розказати людям У м. Суми???

Бери ефір і мочи піфа по повній!!!!

Піфові малолєткі обписали всі суми *** н е ю про тебе, галіматью пишуть...на моєму будинку написали навідь з помилкою орфографічною...Ублюдки малолітні...

Вийди в ефір - розкажи все що знаєш!!! Дай відповідь ректору

Ми в тебе віримо!!! Перемога за тобою!!!!

Славик

Совершенно правильно!

Ректорам надо давать отпор, иначе совсем уж забодают студентов. Особенно в Банковской Академии.  

гость

Чмырь и Епифанов воры!!!

Гость

Перемоги Вам!

Гость

 
Піфові малолєткі обписали всі Суми  **** н е ю про тебе, галіматью пишуть...на моєму будинку написали навідь з помилкою орфографічною...Ублюдки малолітні...

Бобирено пити ніколи не вмів. Шо у тверезого на умі, те у пяного, о півночі на форумі. Smile

Гость

за квартирку Медунятко може промекати тільки те, що він - не один покращував свої житлові умови, що його колеги по ОДА робили так само (включно з попередниками і наступниками). виходить якесь гасло Костенка - Я не один, ми разом. і Разом ми зможемо! (бо один би не зміг, зістіснявся б тоді і нічим би було виправдовуватися зараз).

Коротше, виправдання з розряду: раз пошлі на дєло я і Рабіновіч, Рабіновіч - злодій, а я -цяця.

Щодо субвенцій. Медуниця або тупий, або тупо бреше. Адже різниця між тарифами - штука цікава. 1) самі по собі тарифи на тепло - привіт Гені Мінаєву і ТехНові, на сумській ТЕЦ тарифи мають бути ледь не найдешевшими по Україні, бо технологія така, що тепло і гвс - це мало не відходи виробництва ел.енергії. Але тарифи - завищені. При цьому ТЕЦ здали Гена з Медуницею ПРигам. 2) завищення приховали за "абонплатою" - штукою сумнівною з точки зору законодавства, + розмазування тарифу на весь рік суттєво ЗНИЖУЄ плату саме в зимовий період, що прямо веде до завищення порогу отримання житлових субсидій населенням і аналогічно впливає і на необхідність державних субвенцій. 3) оскільки в країні ПРиги вже почали прихватизацію ТЕЦ, то здешевшити вартість об"єкту найпростіше через утворення боргів за енергоносії. Тому всі ці моменти по Сумам узгоджені на рівні Гени, ТехНови і Фірташа, який газком займається для друзів Шкрібляка і мірошниченка.

АЛЕ ПРО ЗДАЧУ ГЕНОЮ ТЕЦ МЕДУНИЦЯ НЕ НЯВКНУВ З 2006 року ЖОДНОГО РАЗУ. Тому що в долі Party

Гость

 
а квартирку Медунятко може промекати тільки те, що він - не один покращував свої житлові умови, що його колеги по ОДА робили так само (включно з попередниками і наступниками). виходить якесь гасло Костенка - Я не один, ми разом. і Разом ми зможемо! (бо один би не зміг, зістіснявся б тоді і нічим би було виправдовуватися зараз). Коротше, виправдання з розряду: раз пошлі на дєло я і Рабіновіч, Рабіновіч - злодій, а я -цяця. Щодо субвенцій. Медуниця або тупий, або тупо бреше. Адже різниця між тарифами - штука цікава. 1) самі по собі тарифи на тепло - привіт Гені Мінаєву і ТехНові, на сумській ТЕЦ тарифи мають бути ледь не найдешевшими по Україні, бо технологія така, що тепло і гвс - це мало не відходи виробництва ел.енергії. Але тарифи - завищені. При цьому ТЕЦ здали Гена з Медуницею ПРигам. 2) завищення приховали за "абонплатою" - штукою сумнівною з точки зору законодавства, + розмазування тарифу на весь рік суттєво ЗНИЖУЄ плату саме в зимовий період, що прямо веде до завищення порогу отримання житлових субсидій населенням і аналогічно впливає і на необхідність державних субвенцій. 3) оскільки в країні ПРиги вже почали прихватизацію ТЕЦ, то здешевшити вартість об"єкту найпростіше через утворення боргів за енергоносії. Тому всі ці моменти по Сумам узгоджені на рівні Гени, ТехНови і Фірташа, який газком займається для друзів Шкрібляка і мірошниченка. АЛЕ ПРО ЗДАЧУ ГЕНОЮ ТЕЦ МЕДУНИЦЯ НЕ НЯВКНУВ З 2006 року ЖОДНОГО РАЗУ. Тому що в долі

+5 Более того, он, Медуница и его дружбан Хоруженко, максимально содействовали этому. Хоруженко, далеко не даром, снижал уровень возмущений против тарифов и вопроса воровства у громады ТЕЦ. 

Насколько отличаются по содержанию комментарии тролей Медуницы ...

 
ПІФОВІ МАЛОЛЄТКІ ОБПИСАЛИ ВСІ СУМИ  *** Н Е Ю ПРО ТЕБЕ, ГАЛІМАТЬЮ ПИШУТЬ...НА МОЄМУ БУДИНКУ НАПИСАЛИ НАВІДЬ З ПОМИЛКОЮ ОРФОГРАФІЧНОЮ...УБЛЮДКИ МАЛОЛІТНІ...

и, нормальных, здравомыслящих посетителей форума.

Гость

Пока деньги сыпались в карман Медуницы (без уплаты налогов), воно молчало, теперь замычало Smile

Одно слово - свидомое отродье Smile

Гость

Сидело быдло кугутское в замгубернаторском кресле и на народ х... клало,квартиры да машины зарабатыволо,да водку жрало с потомками бандеры,а теперь изображает из себя защитника простого народа.

гость

Про водку епифановские энурезники и алканы уже б помолчали. Big smile

Гость

 
Про водку епифановские энурезники и алканы уже б помолчали.

ну да ну да, не под водку а под самогончик и шашлычки купленные за деньги любовницы Smile

Ну  Альфонсик, ну и недоробло Smile

гость

Нужно не дать чмырям больше воровать. Glasses

Гость

 
Нужно не дать чмырям больше воровать

га, пустть воруют в вышиванках и шароварах, це так цыкава Smile

Гость

цікаво, що коменти "прибічників" Медунятки чомусь у 90% писані кацапською :party:  українці цього ряженого поца не підтримують?

гость

Почему же проФФесор Яунович так ненавидит сумчан?  Донецким и макеевским все, а сумчан ноль, ох и паразиты эти голубые. Crazy

Гость

Медунятко, чушок ты мохнорылый, убейся от асфальт...))) Ющ,которому ты анус вылизывал, очень область любил....Ну что вы за козлы шароварные,а?

гость

Ющу вылизывал Епифанов.  Cool

гость

При Юще, область процветала.!!!!!

гость

Ну если считать, что главный Чмырь и его чмырята привели область на 20 место то да, при Юще процветала. А сечас, она процветает в недвижимости Чмыря в Киеве и Крыму и в тетрадях учеников по всей области. Glasses

Славик

Господа, не оскорбляйте друг друга. Ведите себя культурно, скромно и вежливо, как веду себя я, Славик.  

AWASS

 
Господа, не оскорбляйте друг друга. Ведите себя культурно, скромно и вежливо, как веду себя я, Славик.

Славик, ты таким высоким забором культуры себя огородил, что тебя из-за него и не видно.

Ау, Славик 

Гость

 
Славик, ты таким высоким забором культуры себя огородил, что тебя из-за него и не видно.

за високим парканом культури дуже зручно дзюрчати - ніхто ж не бачить! а потім можна сказати, що то Піф наробив мокрого Big smile

Славик

"""Славик, ты таким высоким забором культуры себя огородил, что тебя из-за него и не видно.

Ау, Славик"""

Позвони мне завтра после обеда. 

Гость

Smile

 
Сидело быдло кугутское в замгубернаторском кресле и на народ х... клало,квартиры да машины зарабатыволо,да водку жрало с потомками бандеры,а теперь изображает из себя защитника простого народа.

Гость

В неділю 21.10.12 у с.В.Піщане агітаційні матеріали від Епіфонова розносили 2 дівчатки років по 14-15. 

Гость

- Здравствуйте, я из Донецка!

- А почему Вы нам сразу угрожаете?

Гость

Хочу дополнить Медуницу. Сумма субвенций на 1 среднестатистического жителя административной еденицы: 1.Киев-1219грн,2.Донецкая обл. - 390грн, 3.Луганская обл.-266грн, 4.Днепропетровская обл. - 224грн, 5.Харьковская обл. - 198грн, 6.Крым(где гораздо теплее) - 94грн, 7.Севастополь(тоже-не холодно) - 80грн, 21.Сумская(одна из самых холодных) - 19грн, 27.Тернопольская- 8,5. Средний размер субвенции(по Украине) составил 180,8грн.

хотелось бы услышать коментарий Чмыря(реклама которого говорила, что сумская обл. в числе 5 лучших), и Минаева(который чтобы усидеть в кресле, оправдывался, что поставив секретарем горсовета Мовчана, и водя дружбу с Чмырем, это послужит большому увеличению возврата заработанных средств г.Сумы назад в Сумы).  

Гость

 
В неділю 21.10.12 у с.В.Піщане агітаційні матеріали від Епіфонова розносили 2 дівчатки років по 14-15. 

А, в понеділок, за Медуницю, два хлопчика, років по 9-10.

Гость

В понеділок на нашій вулиці не разносили агітки

Гость

Олег! Ми тобі віримо. Перемагай і захищай інтереси рідного краю. Треба добитися справедливого розподілу державного бюджету. На сумщині живуть такі ж люди, як і в Донецьку!!!!!!!!!

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Мелодії любові та життя
Мелодії любові та життя
Концерты Сумська обласна філармонія
17.00
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Художня виставка "Київська рисувальна школа Миколи Мурашка. Видатні постаті"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.