Блоги

Антисемiстська ВО "Свобода" проведе смолоскипну ходу з нагоди дня народження Степана Бандеры.

Антисемiстська ВО "Свобода" проведе смолоскипну ходу з нагоды дня народження провідника українських націоналістів, борця за Українську Державу, Героя України та справжнього патрiота Степана Бандеры!!! Те, що з нагоды Дня народження буде проведено смолоскипну ходу мабудь добре , але як такi люди можуть бути одними з тих хто шануе й з повагою вiдносится до всього того, що зробыв для України Степан Бандера , а самi робити такi образливi вчинки...

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнібок та його соратник, сумчанин Ігор Мірошніченко розділили «призове» п'яте місце в міжнародному рейтингу головних антисемітів 2012 року, передають УНН з посиланням на ізраїльські ЗМІ.

Список провідних юдофобів світу був опублікований 28 грудня в США Центром Симона Візенталя — Всесвітньою єврейською організацією по боротьбі з антисемітизмом. Олег Тягнібок попав в цей рейтинг через свої заклики «боротися із жидвою», а Ігор Мірошніченко через скандал з американською єврейською кіноактрисою Мілой Куніс, яку він назвав «жидівкою»: korrespondent.net/ukraine/politics/1431030-svobodovec-miroshnichenko-nazval-gollivudskuyu-aktrisu-zhidovkoj-i-poprosil-ne-lepit-ee-k-ukraine

У першу п'ятірку також попали: лідери єгипетської ісламської партії «Мусульманське братерство» (1-е місце) і патологічний антисеміт — президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад (2-е місце), який відкрито закликає до знищення Ізраїлю. На третьому місці — віце-президент Ірану Мохаммад Рахимі за вислів: «Щоб врятувати світ, треба знищувати євреїв ще в материнській утробі» і начальник генерального штабу іранської армії генерал-майор Хасан Фірозабада, який поставив головною метою діяльності своєї організації «остаточне знищення Ізраїлю».

Источник публикации: http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1173895-miroshnichenko-u-svobodi-nemaye-antisemitiv-chi-ksenofobiv

Фото

Комментарии

Гость

Шановний ! Ну шо ви так переймаєтесь? Мірошніченко - це ж не вся Свобода !  Це по-перше. По-друге : ви поважаєте тих людей , ЩО СКЛАДАЛИ РЕЙТИНГ ? Не зможете відповісти , бо ви не знаєте, хто його складав. Я так само не знаю. І ще одне: молоді політики, молода Свобода, а Згадайте, скільки дурниць ми чуємо від "старших товаришів " з інших політсил ?

Гость

Фельдман, залогиньтесь!...

2mk&5

Зі статті не зрозумів, чому Свобода антисемітська? "Олег Тягнібок попав в цей рейтинг через свої заклики «боротися із жидвою» - і як ця боротьба протікає? Хто перемагає? Скільки емігрувало з України через це? "а Ігор Мірошніченко через скандал з американською єврейською кіноактрисою Мілой Куніс, яку він назвав «жидівкою»" - а як її треба було назвати? На відміну від російської, в українській мові - "жид" - назва однієї з націй, але ніяк не образливе чи лайливе слово. Кортше, черговий "вброс говна на вєнтілятор".

гость

Надо было на русском языке ее называть.Еврейка.И проблемы бы небыло.Учите русский, мать вашу!!!! Crazy

ПРИЗНАЧЕНИЙ ЗРАДНИКОМ

СМОЛОСКИПНА ХОДА в 2013 роцi це був i сором i ганьба одночасно .А виннi у цьому Мiщошнiченко та Петренко . Цi самодури з усiма пересварилися .

Патріот

ВО Свобода – це партія яка послідовно, відстоює інтереси справжніх 100% українців. Олег Тягнибок – це лицар нації, її провідник, святий, якій веде безкомпромісну боротьбу проти комуно-більшовицької навали. Лише ВО Свобода здатна зупинити СНІД, мігрантів, хавчікв, арабів, катів з психіатричних лікарень, негрів, наркоманів, жидів, підвалини КДБ, комуністів, анархістів. Якщо ти справжній українець вступай до лав українські патріотів, будемо разом вести боротьбу проти довгої руки кремля, проти українофобів, які ґвалтують  неньку Україну. Слава нації! Смерть ворогам!

Гость

Нацисты юродствуют на форуме под ликом патрийЁтив Smile)))))

Гость

 
На відміну від російської, в українській мові - "жид" - назва однієї з націй, але ніяк не образливе чи лайливе слово. Кортше, черговий "вброс говна на вєнтілятор".

а почему бы тогда не использовать слово БЫДЛО для обозначения галичан. Ведь это сторически сложилось так, что поляки именно этим словом называли галицкую нацию. Smile)))

Гость

 Да Мирошниченко  это типичный пароноидальный  шизофреник,  его место на дурке,  

гость

Ты уже там? Big smile

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.