Блоги

Україна починається з тебе!

Останнім часом місто Охтирка асоціюється з бурхливими недавнішніми подіями навколо боввана Лєніну, який був демонтований 15 лютого силами свободівців на чолі з Ігорем Мирошниченком. У істинно совєцьке "свято", 23 лютого, народні депутати – свободівці разом з активістами рішуче показали свою силу та відвагу залишкам "совка", бо, не дивлячись на холод та те, що свободівці були в меншості, українці не дали комуністам знов встановити свого ідола.

Останнім часом місто Охтирка асоціюється з бурхливими недавнішніми подіями навколо боввана Лєніну, який був демонтований 15 лютого силами свободівців на чолі з Ігорем Мирошниченком. У істинно совєцьке "свято", 23 лютого, народні депутати – свободівці разом з активістами рішуче показали свою силу та відвагу залишкам "совка", бо, не дивлячись на холод та те, що свободівці були в меншості, українці не дали комуністам знов встановити свого ідола.

Але нещодавно майже всі українські ЗМІ через одного заволали про новий бовван в Охтирці, якого було встановлено вночі на 12 березня. Як повідомляє "Охтирський міський портал", кошти на новий пам'ятник зібрав міський обком КПУ. Але громада міста не знала про повторне встановлення ідола й вже не на користь комуністів обурилися з того. Також обурена церковна громада, на орендованій землі якої стоїть цей пам'ятник. І постає гостре питання, яке має не міський, а вже державний масштаб: який вибір зробить українська нація? Повернутися до совєцького гнилого минулого або встати на реальний шлях європейського майбутнього? І в цьому питанні думки людей поділяються лише тому, що схід та північ України ще частково не можуть вирватися з совєцького минулого, яке тримається саме через такі пережитки минулого у вигляді пам'ятників, бюстів совєцьких ідолів і кумирів.

Жахи комуністичного ярма та знущання з української держави годі й перераховувати – вони відомі усьому світу. Європейські країни та країни колишнього совєцького табору вже давно заборонили комуністичну ідеологію та на вищому законодавчому рівні поставили поруч із нацистською як тотожні і людоненависницькі. Так чому ж тоді й досі комуністична ідеологія в Україні існує і навіть є більшістю в державотворчий гілці політичної влади в державі?

Уся справа у тих залишках совєцької окупації, які ми кожного дня зустрічаємо в нашому повсякденні. Це назви вулиць, закладів, установ, виробництв; бюсти, пам'ятники совєцьким ідолам тощо. Також совєцьке минуле дається в знаки, коли українці знають російську краще, аніж свою мову. Прикладів безліч, але головна проблема – за всі роки незалежності в головах українців не відбулося переосмислення своїх, українських цінностей замість нав'язаних чужинських. Українець не зможе бути здравомислячим поки не викине з голови совєцьких стереотипів та пропаганди. Такий українець може бути лише маріонеткою в будь-чиїх руках.

І для того, щоби відновити українську свідомість у громадян, потрібно прибрати будь-які прояви совєцького минулого з нашого суспільного життя, зокрема й боввани "совковим" ідолам. Комуністична ідея вже не має жодної ідеологічної підтримки громадян тому, що відкрито справжнє, незаангажоване пропагандою обличчя комуністичного режиму на території України. Їхня підтримка ледь тримається саме на подібних ідолах та байках на кшталт "Сталін хоч і вбивця, але при ньому хліб був дешевий".

Допоки ми не поборемо та не позбудемося проявів окупаційного минулого, Україна буде ідеологічно "розірвана" на дві частини – захід і схід. Допоки українці не переосмислять злодіянь комуністичного ярма, не постане Українська держава, яка буде економічно та соціально незалежною. І коли нарікають на те, що "краще б не пам'ятники валили, а хліба дали", не замислюються над першопричинами. Це мислення рабів, але ж українці ніколи не були й не будуть рабами. Ми хочемо побудувати таку державу, як ми хочемо. Тому повинні самі бути будівельниками. І дуже влучно буде вжити вислів "Україна починається з тебе"…

Комментарии

Плювок СВОЛОТЫ !

гляньте на етого нацюка и пусть он покажет мозоли на руках Cool

Питерская матросня таких штыком протыкала, а под Крутами камисар плёткой порол и орали 30 нацюков как 300 спартанцив Big smile

Володимир Луговий

Ось такі ви - залишки радянської єпохи - нехлюйні, безграмотні, просяті спиртом, та,з зазомбованими радянською пропагандою, мізками. Ви показали справжнє обличчя комуністичної наволочі, ще раз підтверджуючи мою думку про ваш рабський менталітет. Wink

Володимир Луговий

Ще раз підкреслюю для тих, хто бажає хоч якось самоутвердитись, пишучи у коментах провокативні речі :  націоналісти ніколи не ведуться на подібні провокації з боку залишків комуністичного режиму, адже ваша бездіяльність та недолугість підтверджена на світовому рівні. Та ще раз прошу : почитайте історію України, щоби впевнитись у своїй неправоті, а то так і будете до кінця життя кричати, що "Бандера-фашист" і сліпо вірити у "Лєніна", незнаючи істинної його біографії та діяльності.

Плювок СВОЛОТЫ !

м.Суми відбувся зліт автономних націоналістів

Пока они рыльца не светят, пока они только тренируются и гадят по ночам

 

 ТАК! сволотовцы не фашисты, воны тока тришечкы гитлерюгэнт Cool

Володимир Луговий

Laughing out loud Покажіть мені на цих фото хоч один прояв нацистської ідеології і символіки??!

Володимир Луговий

А ось вам, пане комуняко, хочу показати справжнє обличчя комунізму.І це усім відомий світовий факт співпраці нацистів з комуністами, які як собаки, розірвали між собою Польщу

чем Сталин хуже западлянцев

1 октября Чехословакия уступила Польше область, где проживали 80 тыс. поляков и 120 тыс. чехов. Однако главным приобретением поляков стал промышленный потенциал захваченной территории. Расположенные там предприятия давали в конце 1938 года почти 41% выплавляемого в Польше чугуна и почти 47% стали. Как писал по этому поводу в своих мемуарах Черчилль, Польша «с жадностью гиены приняла участие в разграблении и уничтожении чехословацкого государства». Захват Тешинской области рассматривался как национальный триумф Польши. Юзеф Бек был награжден орденом Белого орла, благодарная польская интеллигенция поднесла ему звание почетного доктора Варшавского и Львовского университетов, а пропагандистские передовицы польских газет очень напоминали статьи сегодняшних польских проправительственных изданий о роли современной Польши в Восточной Европе вообще и в судьбах Украины в частности.

ххх

 Пане Володимире ! Не переймайтесь саме цим відвідувачем.

Ви ж бачите:  не поважає сам себе - сам себе назвав" плювок сволоти !"

Мабуть це правда !

Дискутувати теж можна з тими , хто знає що таке дискусія та має аргументи !

З іншоі сторони, потрібно розуміти , що це нещасні люди, які так і помруть нічого не зрозумівши. Та воно ім не потрібно.

сумчатый

 
собаки, розірвали між собою Польщу

Сначала верни Львов ляхам, а потом перди на Сталина 

Фашизм начинается с национализма

Володимир Луговий

Неможливо дискутувати з малограмотними людьми. Ваш хід думок зрозумілий - цим все сказано

Сумы за Путина

Сумы за Путина
Дорогой ВВПутин прости нас подлецов, спаси и сохрани от жидо-татарского ига хана Ахмета и жида Коломойши.
С уважением, народ укРуины
За годы независимости в Украине сократились доходы и продолжительность жизни
http://censor.net.ua/n235968
президент Пакистана наградил Ахметова орденом "Звезда Пакистана"
http://censor.net.ua/n235021
Коломойский закрывает УНИАН
http://censor.net.ua/n234180
Сыну Кернеса подарили Porsche за 120 тысяч евро
http://censor.net.ua/n233496
"Металлист" в руках 27-летнего олигарха Курченко - газового спекулянта
http://censor.net.ua/n232893
Ахметов обогнал всех богатейших россиян
http://censor.net.ua/n230918

Шостка

Вот хорошо,я попал в заповедный край фашизма,нацюки здесь не пуганные и жирные как "коморные пацюкы".Так ,для затравки, многоумному пану наваявшему сей опус(примитивная скажем компеляция из расхожих стереотипов) скажем,что если Бандера "украинский" националист,то не может отрицать идей  теоретиков интегрального национализма. Ведь сам то он был ЗАУРЯДНОСТЬЮ по части теоретических изысков,он скорее практик-администратор.Так вот "панэ Луговый" ,согласно словам Сциборского в работе "Нациократия",Глава 6,раздел 1 "Идэологычни пидставы нациократии" имеем следующее:

"Новітні націоналістичні рухи (фашизм і т.д.) добачують у нації абсолютні цінності, що приймаються за непорушні догми, а державу ототожнюють із самою нацією, як органічну форму її існування. У свому відчуванні та розумінні нації й держави, український націоналізм споріднений з останніми рухами."

Если после этого вы и дальше продолжите отрицать очевидное,тогда вы -БОЛВАН.Самоназвание - основное доказательство,даже и не стоит строить логические конструкции.

На счет оккупации Польшей Тишенской области -абсолютная правда,грамотней сказать раздел Чехословакии Германией ,Венгрией и Польшей.Я даже почерпнул неизвестные для себя данные,надо будет их проверить.

Теперь ,ваша безграмотность поражает:"Сталін хоч і вбивця, але при ньому хліб був дешевий".Этот эвфемизм исключительно ваш ,т.е. это ваши убогие представления о Сталине.Почитайте хоть что-нибудь из "альтернативной" литературы,выйдите за пределы тупых националистических методичек,шевелите мозгами.

Вот вам для затравки цифирь из 3,854 млн. арестованных по политическим статьям в СССР расстреляно только 828 тыс.,из них 682 тыс. в период Ежовщины,к которой Сталин не имел отношения.

Сумы за Путина

Вот когда нацюцюрники вернут Львов ляхам ? - клятый подарок Сталина Glasses

Гость 55

" период ежовщины, к которой Сталин не имел отношения " УРА ! . МОЛОДЕЦ !

А ЯНУКОВИЧ НЕ ИМЕЕТ отношения к АЗАРОВЩИНЕ
                                                                         ЗАХАРОВЩИНЕ

                                                                         ПШОНКОВЩИНЕ и т.д. 

Шостка для Гость 55

Грусно смотреть на умственную деградацию населения,мне вас жаль,если то ,что вы написали считаете ЛОГИЧНЫМ.

Для людей,не утруждающих себя собиранием и анализом информации поясняю.Аналогии между Сталином и Януковичем не то ,что неразумны,а просто смешны по следующим причинам:

1.Сталин, на момент "ежовщины", не являлся руководителем государства,и оставался в данном положении аж до мая 1941 года.

2.Статус Сталина-генеральный секретарь ЦК ВКП(б),Руководящий орган партии-"политбюро ЦК ВКП(б)",состояшее в разные годы от 5 до 9 чеговек.Точнее это не единственный орган,а еще имелся "секритариат" и "оргбюро"

3.Сталин НИКОГДА не осуществлял единоличное превление страной-это химера,миф.

4.Любые стратегические решения требовали одобрения съезда ВКП(б)

5.Руководство страной осуществлялось через "бюро СНК" и сам СовНарКом,возглавлявшиеся сначала Рыковым,затем Молотовым и уж после Сталиным.

6.Нарком НКВД Н,Ежов НИ СТРУКТУРНО,НИ НА ПРЯМУЮ НЕ ПОДЧИНЯЛСЯ Сталину,за что и поплатился в итоге.

Посмотрите на это и сравните с возможностями нынешнего президента.Янукович в сравнении со Сталиным имеет просто ДИКТАТОРСКИЕ полномочия.

youdexing

Gagner est une sorte de plus up-to-date de la méthodologie sur cette planète youdexing0318-23 scandaleux précisément comment habitants avouer sa signifie généralement par quelques Isabel Marant bottes qui Drie goules. Distincte de votre tête pour Isabel Marant Soldes l'envoi en continuation de la mode congés, couvre-chaussures conçus pour éliminer une paire de, principalement pour le compte tiède. Même ainsi, l'amélioration du public Cole Haan Shoes ce qui plus essayer de faire améliorer avec des bottes Isabel Marant. Ces jours-ci, Theye plus récemment publié approche et chic. Pas très laid sa / ses paroles tag, à partir de cette Tod's pas cher période, les gens peuvent éventuellement conserver en confortable et élégant Theye. En particulier les esprits cette nourrissant bas la configuration peuvent en dehors de Tod's homme ce monde célèbre pour sacrée qui pourrait ainsi procéder fantômes.En regard de Halloween population, à leur robe ayant cru aussi scandaleux, le film hollywood étoiles juste qui s'imaginent échapper à rendre à la raison dans le monde, incapable de mener à bien dépourvue de bottes, une salle de Cole Haan Outlet vente par le biais n'est pas difficile de costumes et élégant. En venant de chaussures Vintage démarrage Cardy, les décideurs que vous avez à répondre à fixer le type de chaussures ou des bottes, en outre ecavate les particuliers déduire des add-ons plus les portions de méthode de styles de démarrage, qui sont souvent associés aux idéale Isabel Marant Tassel petites, dès le début , boot styles prise murale, vous pouvez répondre à ceux de croissance à d'autres formes. Chaussure Isabel Marant

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.