Блоги

Велика брехня, або

поганий директор ЖЕКа;-------------- поганий директор;---------------- поганий...------------------ ... ------------

В минулі роки чомусь виникла непояснювана закономірність : молодь, яка приіздила в місто з сел ( в ПТУ наприклад) - намагалась перейняти у " городських" далеко не найкращі якості: п,янка , тютюнопаління, хамство і т .інше.

 Теж саме сталось з "мером " м.Суми : він дуже мріяв стати директором ЖЕКу, і , навіть , 15-ма директорами одночасно . А оскільки він умніший за всіх директорів і навіть, чого скривати - умніший від міністерства фінансів, та навіть і пре,єра нашого- він кілька років розповідав, вчив всіх  директорів як потрібно працювати,любити мешканців, вчасно виконувати і відповідати на письмові звернення, виконувати роботи, якщо вони навіть не входять до тарифу, але люди просять ( це ж наші люди) , не хамити, не грубити і т.д. і т.п.

І ОТ ВІН СТАВ ДИРЕКТОРОМ ЖЕКу ! ВЕЛИКОГО ЖЕКу! 15-ма директорами одночасно !

І ЩО ? ДЕ Ж ВОНО ВСЕ ПОДІЛОСЬ ? Бо тепер вже його потрібно навчати , бо , як кажуть , дорвався до корита , тобто взяв від директорів не найкращі якості:

- питання хто в місті перший хам - вже не стоіть - це місце зайняте, при чому " з виходом" на всеукраінську арену ( приклади - широковідомі);

- питання про головного " матюкальника" - теж не стоіть - і це місце зайняте! Пенсіонер , іменований " дебілом", вимушений подати до суду на людину , за яку він голосував!

- питання , хто в місті перший брехун - також не стоіть - ці місце зайняте !

ВСЕ, ЩО ПОВ,ЯЗАНЕ З "СУМИЖИТЛОМ" - СУЦІЛЬНА БРЕХНЯ ! Живого місця немає ! Назвемо ще раз ОСНОВНЕ, може , нарешті, сумчани почують :

   1 - ша ВЕЛИКА БРЕХНЯ : Сумижитло не є ЖЕКом - це управляюча компанія , яка брала участь у конкурсі на обсл. будинків ( конкурс виконавців послуги) - і " перемогло" , хоча не є виконавцем, не має нічого щоб виконати умови конкурсу виконавців, а також не має закладених в тарифі грошей саме на реалізацію функціі УПРАВЛІННЯ! Просто на суму витрат КП Сумижитло на управління - виконується менше робот на будинках.

Будь-який єкономіст швидко підрахує, що з тарифу 1, 49 грн.м.кв. - на будинки витрачається саме більше - 60 копійок ! 

  2га-ВЕЛИКА БРЕХНЯ : Т.зв "підрядники" платять двірникам , слюсарям та ін. 50% зар.плати у конвертах, а Брехун бідкається, що бюджет не добирає прибуткового податку !

  3-тя ВЕЛИКА БРЕХНЯ : 95% робітників Сумижитло ( та й ІТР спочатку), перейшли з приватних ЖЕКів- і бомжі, і алкаші, і нормальні - всі !) Тобто , рівень обслуговування апріорі не може бути "європейським, про який розповідали Два Брехуна!

  4-та ВЕЛИКА БРЕХНЯ : Мало того , ні в слюсарів , ні в двірників немає НІЯКОГО ІНСТРУМЕНТУ !  Якщо є , так це залишки того, що не забрали приватні ЖЕКи ! Зверніть увагу на вашого двірника, який мете огризком хатнього віника І сміття забирає в пакет BILLA ! А ще двірники Сумижитло замітають на 10-12 будинках ( 9-10 тис м. кв. - при нормі 5.5 тис м. кв.) кожний, коли у приватних ЖЕКах прибирали по 3-4 будинка !

  5-та ВЕЛИКА БРЕХНЯ : Окрема пісня Брехуна , що приватні ЖЕКи виконували менший обсяг роботи , ніж Сумижитло . БРЕХНЯ !

Це миттево доказується з допомогою документів сомого викокому, який всі обсяги робот , починаючи з 2001 року затверджував своіми рішеннями і контролював іх виконання !

Кожен з 15-ти приватних ЖЕКів виконував щорічно від 1 до 3 тис м.кв. покрівлі , 1 - 1.5 м. пог. заміни труб та багато іншого .

  6 - та ВЕЛИКА БРЕХНЯ : в тому , що приватні ЖЕКи збирали 60% оплати - суцільна брехня - збирали до 100% ! ,

        а Сумижитло - не більше 85 % !

  7- ма ВЕЛИКА БРЕХНЯ : міська рада зовсім перестала виконувати свій обов,язок по капітальному ремонту комунальних будинків :  гроші  виділяють на пам,ятники, фонтани, але не на будинки ! А поганий директор каже що мешканці повинні платити і за капітальний ремонт то 50: 50 то 30:30:30 ! У якому документі написано, що на бюджетні гроші - будують фонтани, а на кап.ремонт будинків "скидуються " мещканці ? Ні в якому! Тільки у хворій і розбещеній уяві поганого директора !

      І все це ви мовчки ковтаєте за 1гривню 49 копійок за ождин ковток !

P.S.   Дуже полюбляв громадянин М. розказувати директорам приватних ЖЕКів , що обслуговування будинків - це бізнес , при чьому ох.... хороший  бизнес !Так, приватні підпариємства створюються для одержання прибутку !

А от коли влада стає бізнесом  - хорошого не жди .

                                                      Отакі справи, малята.

Комментарии

Гость 565

Перечитайте книгу, если єто тот Дантес...

ххх

После слов этого засранца , чтобы молодежь выезжала из страны, помоему нужно срочно переводить эту ситуацию в юридическую плоскость т.е. судить засранца!

ххх

едмон дантес і свирид голохвастов у Данкорі мабуть рідні брати

Свирид Голохвастов

Боже ! В мене є брат !  ХХХ теж дякую !

По тематике

Олег Медуниця
Нові хазяї «Сумижитла»

На роботу КП «Сумижитло» завжди було чимало нарікань. Мешканці скаржилися на неякісні послуги, що надавав МЕГАжек, журналісти - на закритість... 19

Олег Медуниця 10.09.2013 13:10
Свирид Голохвастов
Що робить КП "Сумижеле"?

З рубрики " Ой не однаково мені".
Жизнь заполнена желеобразной пустотой: вроде бы что-то есть вокруг- а опереться не на... 4

Олег Медуниця
Я вважаю це корупцією. Сумчани, а ви?

Не депутатська справа займатися марудними дослідженнями, але для «Сумижитла» зроблено виняток. Кровнічкі…... 6

Олег Медуниця 18.03.2013 12:29
Довідкова ЖКГ
Довідкова з житлово-комунальних питань ПКТФ "Екотех"

Шановні мешканці!

Ми маємо неабиякий досвід в житлово-комунальній сфері, обслуговуючи ОСББ, кооперативи та інш. Бачимо що за останній рік... 2

Довідкова ЖКГ 11.09.2012 15:13
Олег Медуниця
«Сумижитло» старанно приховує свої фінанси

Нарешті КП «Сумижитло» «з турботою та повагою» надало відповідь на наш запит, яким ми попросили їх надіслати нам копії діючих... 8

Олег Медуниця 20.08.2012 12:05
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.