Блоги

«Фашізм не пройдйот!» або як губернатор Сумської області Юрій Чмирь паплюжить історичні факти

В переддень «дня пабєди», та і власне після нього, «совєтизовані» українці перетворюються у типічних «малоросів» та дивують своїми абсурдними вчинками. Причому, якщо до маячні пересічних громадян відносишся переважно стримано, то «перли» можновладців викликають змішані емоції - від сміху і думки «хвороба невиліковна», до прямо таки люті. Абсурд  їх висловив читається у кожному слові. Причому тези звучать крутіше рішень Нюрнберзького процесу, і часто всупереч йому, а також наперекір прописним політологічним і історичним істинам.

То «регіонал» Колісніченко створює дивізію «Галичина» в 43 році і відправляє її на «волинську різню», змушуючи істориків хапатись за голову , то тепер голова Сумської Облдержадміністрації Юрій Чмирь тиражує відверту маячню. Саме так може назвати його привітання сумян з «днем пабєди» будь-яка  освічена людина . Прочитаємо деякі цитати губернатора Сумської області та впевнимось у його потягу до «совкових» ідеалів.

«У цей травневий день ми відзначаємо величне свято – перемогу над фашизмом» - зазначив Юрій Чмирь

Найцікавіше те, що з італійцями, які у роки війни були саме представниками фашистської ідеології,  зіткнень на території колишнього радянського союзу практично не було. Італію від фашистів звільнили союзники – це є історичним фактом. Тож, яка така перемога, особливо якщо зважити, що фашизм мирно  існував в Європі (Іспанія, Португалія) ще 30 років?

Наступна цитата губернатора Сумської області : «…почали забувати символи, пов'язані з Великою Перемогою наших батьків, дідів і прадідів. Зокрема такі, як георгіївська стрічка»

 Георгівську стрічку в тій війні використовували російські колаборанти , такі як : власівці «РОА»; «Русская освободительная народная армия»;  «Казачий Стан»;  КОНР — «Комитет освобождения народов России»;  15-й казачий кавалерийский корпус СС ;  29-я гренадерська дивізія СС (русская Нр.1), ; 30-я гренадерська дивізія СС ;  Дивізія СС «Руссланд» ; «Русский корпус»; «Боевой союз русских националистов»; 13 1-я російська національна бригада СС «Дружина»).

Застосування жовто-чорних кольорів  з метою підняти патріотизм у радянських військах з 1943-го року мало назву «гвардійська стрічка». Проте якщо згадати той факт, що деякий час тому, «регіонал» Юрій Чмирь, з рук правонаступників власівців прийняв прапор для сумських кадетів, все стає на свої місця.  Ба більше, губернатор Сумської області - фактично єдина  офіційна особа на теренах СНД, що пішла на співпрацю з нащадками і правонаступниками колаборантів.

Ще одна цитата з виступу Юрія Чмиря : «Мене дуже хвилює те, що на стінах міста Суми з'являються німецькі хрести і написи, а в Інтернеті поширюються казки про фашизм».

 Як людина, яка цікавиться  тим, що з’являється на стінах сумських вулиць скажу, що ніяких німецьких хрестів і написів не з’являється. Та й ,власне, що мається на увазі «німецький хрест»? А те, що в Інтернеті поширюється все більше казок - це факт. Причому, казки на будя-який смак - починаючи з «покращення» і «папьєрьєднікав».

Остання, найцікавіша цитата Юрія Чмиря : «Як губернатор, кажу всім і тим, хто причетний до цих справ-провокацій: фашизм на сумській землі не пройде!»

Почнемо з того, що інституту губернатора в Україні не існує. З такою ж впевненістю він може називати себе «Патріций» або «Гауляйтер». Хочеться пошуткувати, мовляв дійсно, ніяк він на Сумщині не проходить, та й не пройде мабуть. Але впевнений, що не треба бути параноїком та відверто огидно розвішувати ярлики. Адже складається враження, що «фашисти» - це всі ті, хто «скигліть», не вірить в «покращення», відмовляється ненавидіти «папьєрьєднікав», і сміється з «кравасісь». 

Комментарии

Santolege

Юриевич

Если бы на нас сейчас напала какая нибудь держава,
из своих личных побуждений, а мы бы эту войну выиграли, то разве это
бы не было днём победы, только потому, что у власти ПР и Янукович ?
Я не пойму зачем пытаться совместить победу в войне с внутренними
проблемами страны? Зачем всё лепить в одну кучу? 9 мая, это
- День победы над фашизмом, а Сталин, его идеология и отношение
к своим гражданам это совершенно другое.

гоость

Да-а-а, повна втрата моральної орієнтації. Спочатку Чмирь бере участь в освяченні хреста на честь фашистської Курської Корінної ікони, а потім кричить: "Фашізьм нє пройдьоть!"  Типова доунбаська сволоч!

Гость - в горле кость!

Вова Луговой...Очень пройтись по таоей глупой "тыкве" "двоечкой". Но , понимая что природа отдохнула на тебе в плане интеллектуального развития, порекомендую ,все таки, сходить к психиатру, и стать на диспансерный учет...Иначе и до суицида недалеко, Вова Луговой.

Володимир Луговий

Мавпа, котра сидить за компютером і замість адекватної дискусії на певну тему, показує своє брудне їств, ображаючи співрозмовника. Відповідно така людина навіть не заслуговує уваги. Тим більше, якщо Ви доросла людина - то Вам повинно бути соромно, що навіть пишучи на своему "языке" не в змозі орфографічно та пунктально правильно писати. Якщо Ви маєте бажання "пройтись по таоей глупой "тыкве" то давайте зустрінемось і Ви скажете це мені в обличчя. Боїтесь?  То тоді попрошу зникнути звідси

срусский город

Пущай гутарит, пока лохторат пугают хвашизмам, можно, шо нибудь стыбрить у таго же лохтората.И лохтарату это наравиться!!!!Хвашизьм не пройдет и стыбзден заводик!!!! Love Love   Love И тута, хоть двоечка хоть троечка и левый по печени не проходят!!!  Party Tongue

Славик

"""Зачем всё лепить в одну кучу? 9 мая, это
- День победы над фашизмом, а Сталин, его идеология и отношение
к своим гражданам это совершенно другое."""

Вот именно! Если б не Сталин, если  б он не укокошил наш народ в голодоморные времена (говорят старики, до 40 млн полегло в голодных муках),  то мы, украинцы, войну выиграли бы максимум за год. Так мы считаем.

Гoсть

Славик, ты почему уроки прогуливаешь, а?  Big smile

http://www.dancor.sumy.ua/forum/obshchestvo/98116

Гoсть

 
Вот именно! Если б не Сталин, если  б он не укокошил наш народ в голодоморные времена (говорят старики, до 40 млн полегло в голодных муках),

Славик, ты паплюжишь имъя вэлыкых вкраынцив. Так занижать цифры -это же провокация маскалив!!!!! Не 40 млн Сталин укокошил, а 40 млрд!!!! Даже не млрд, а триилионов!!! Вот так будет правильно. 

гусьть

Да не, Вы не украинцы.Вы любители фаршмака!!! Party

Антифашист

Чмырь умеет читать,а пишут ему малограмотные лизоблюды...Он же не Наполеон, а только губер-не судите строго, а помогайте бескорыстно

Гостьь

Только слепой может не видеть свастик, зиг-рун на домах города, гаражах...хотя бы пройтись от Ахтырской до Богуна в районе ВУЗа МВД...кто-то считает это смешным, а кто-то нормальным, но это не нормально, как и преклонение перед нацистами

коловрат

гм... п"ятикутна зірочка - сатанинський знак. на відміну від свастики, яка є символом сонця і в Україні ще у вигляді "мізинський візерунків" відома.

Гостьь

И на Военном ордене Немецкого креста она тоже солнце символизировала?

Гoсть

Иди историю учи, 19-летний знаток.

Для начала разберись в истоках идеологии "Свободы", деточка. А еще лучше - иди в армию и не пиши бреда больше.

Миняев

Пусть Чмырь объяснит почему он опоздал к ветеранам в госпиталь на 45 минут!  Несколько ветеранов расплакалось, стало плохо пока ждали этого чмыря.

Гость - Гость

Вова Луговой, я готов сказать все это в "пыку", и добавить ,при этом, для запоминания. С такими дурилками картонными, как ты, вести какие либо дискуссии, пустой вариант. Как можно вести диалоги с планктоном "сволотовского" разлива?

Таких нужно стерелизовать. А особо буйных, типа Мирошниченко, усыплять.)

Славик

"""Славик, ты паплюжишь имъя вэлыкых вкраынцив. Так занижать цифры -это же провокация маскалив!!!!! Не 40 млн Сталин укокошил, а 40 млрд!!!! Даже не млрд, а триилионов!!! Вот так будет правильно. """

Не фиглярствуй. Я говорю то, что сказал наш бывший народный любимец, Третий Президент Украины! А сказал он то, что по переписи 26-го года нас, украинцев, было 82 млн. ("Мир цікавить, куди ділися 40 млн українців" - сказал Президент). 

Вот сколько наших единоплеменников укокошил этот усатый вОЖДЬ не нашей национальности!!!    

Макс-Им

Если надо очистить желудок - не покупайте рвотное - читайе Вовочку Лугового.

Помогает с первых строк. Это как смотреть на что-то скользко-вонючее, гнойно-зеленое...

гоость

Шановні регіонали, спокійніше!

Славик

""Если надо очистить желудок - не покупайте рвотное - читайе Вовочку Лугового.

Помогает с первых строк. Это как смотреть на что-то скользко-вонючее, гнойно-зеленое..."""

Ты имеешь в виду гавно? Угадал?

госць

Да, Палыч, конечно, тот еще Чмырь, но и Владимир каков!

В переддень «дня пабєди», та і власне після нього, «совєтизовані» українці перетворюються у типічних «малоросів» та дивують своїми абсурдними вчинками.

http://zn.ua/SOCIETY/otnoshenie_ukraintsev_k_dnyu_pobedy_ne_menyaetsya_-_eto_deystvitelno_bolshoy_prazdnik.html

—А що це куме у вас штани мокрі? Чи дощ на вулиці? —Ні. Вітер..

Найцікавіше те, що з італійцями, які у роки війни були саме представниками фашистської ідеології,  зіткнень на території колишнього радянського союзу практично не було

Итальянские войска в СССР (1941—1943)

Георгівську стрічку в тій війні використовували російські колаборанти , такі як : власівці «РОА»;

 А то т. сталин не знал про это, когда статут ордена утверждал.ага.

Застосування жовто-чорних кольорів  з метою підняти патріотизм у радянських військах з 1943-го року мало назву «гвардійська стрічка». 

 

равно как георгиевская лента и георгиевский крест; ну и что?

орден Славы = Георгиевский крест (по крайней мере за бабки не раздавался)

гм... п"ятикутна зірочка - сатанинський знак

так куда ж не плюнь — кругом знак. Шо китай, шо амеры, шо турки; ЕС и тот повелся. По мне «коловрат» посимпатишней..

по переписи 26-го года нас, украинцев, было 82 млн.

Славик, не пугай народ:

Історична динаміка населення України

 

Извините, букв много

гоость

Логічне продовження маразму:

Гoсть

это не маразм это намеренное нагнетание истерии. Перед чем вот вопросец не к добру это все..................

гоость

Я так зрозумів, що це загальноукраїнська акція:

Гoсть

С каких пор непрятие фашзма - это маразм? Вам, полицескиим выродкам, не  дает покоя то, что ваших предков не добили на Колыме за преступления? Жаль, что Сталин был очень демократическим человеком. Другой бы ( ЧЕрчиль, Трумэн) уже сгноли вас в анттеррористических лагерях, а родственников выслали в АФрику поближе к крокодилам Smile

Гoсть

а это твои предки в НКВД и заградотрядах никак служили.......... зомби

сумчанин1

Чмирь - власовець і прихильник російського фашизму.http://sumynews.com/texts/policy/item/3672-navishho-gubernatoru-chmyryu-i-sumskym-dityam-symvol-rosijskyx-gej-kadetiv?.html  Cool

Сега

Господа, все по Фрейду. Обратите внимание кого задели слова ЮрПалыча? Посмотрите на истерию в фейсбуке и на форумах. Почему все "патриоты" зашипели как змеи?   Читайе каждый их комментарий ибо только к 9 Мая возможно увидеть внутреннюю сущность этих людей. Вот именно в этих вещах проявляется слаженная игра одной команды: Минаев- Положий-Медуница-Панченко-Такул и т.д..  Однако радует другое, их единицы. Людей же которые ненавидят фашизм и любые проявления связанные с ним подавляющее большинство. Так вот "шароварщики".

госць

to сумчанин1

Ух, ти! Як по-козацьки: рукавицею та в мордяку! Шоб знав наших, поки нас не видно! Ай да сум’Янин син! http://incomurec.com.ua/ru/news/72-otvetstvennost-za-klevetu.html — не сумуй, на морозиві зекономиш..

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Хто Я? (мала сцена)
Хто Я? (мала сцена)
Театр Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім.М.Щепкіна
18.00
Готель Мірандоліни
Готель Мірандоліни
Театр Сумський обласний театр для дітей та юнацтва
17.00
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Художня виставка "Тарас Шевченко: у просторі часу"
Выставки Сумський обласний художній музей ім.Н.Онацького
Калейдоскоп вишивки
Калейдоскоп вишивки
Выставки Сумська міська галерея
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Художня виставка "Україна – це наша земля, Україна єднає серця"
Выставки Бібліотека Сумського державного університету

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.