Кішки (0+) Том Хупер (Великобританія, США, 2019)

З різних куточків світу на щорічний Котячий бал приїздять коти з Племені обраних. У кожного своя доля та покликання. Тут є молоді та старі, хатні улюбленці та безхатченки. І кожна тварина спробує за короткий нічний час розповісти усім про свою унікальність.

Фентезі «Кішки» є кіноадаптацією всесвітньовідомого бродвейського мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера, який у свою чергу був написаний за мотивами збірки віршів «Котознавство від старого Опосума». Прем'єра популярного мюзиклу відбулася у травні 1981 року. Відтоді він користується незмінним успіхом у глядачів та був поставлений на багатьох сценах світу. Це шостий мюзикл Веббера, який з’явиться не лише на сцені, а й на великому екрані. Спеціально для кіноверсії Веббер написав нові пісні. Раніше постановку вже екранізували, у 1998 році, це була телевізійна версія каналу ВВС. Розробка даного проекту велася з 1990-х років студією Universal Pictures. До зйомок приступили у грудні 2018 року та завершили їх у квітні 2019-го.

[video0]

Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Ієн МакКеллен, Джуді Денч, Джеймс Корден, Тейлор Свіфт, Дженніфер Гадсон

 

 

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.