Кафе бажань (16+) Ніколя Бедос (Франція, 2019)

Комедійна драма «Кафе бажань» – це нова робота Ніколя Бедоса. Цього разу він сам писав сценарій та займався режисурою. У інтерв’ю Бедос зізнається, що свідомо не став виконувати одну з ролей у своєму фільмі, аби зосередитись на режисурі та аби уникнути звинувачень у егоїстичності. Фільм було вперше показано у рамках позаконкурсних показів на Канському кінофестивалі у травні 2019 року.

Шлюб Віктора (Даніель Отой) та Маріанни (Фанні Ардан) вже давно не приносить тієї радості, що колись. У той час як Маріанна намагається бути постійно у русі, аби не відчувати швидкого плину часу, Віктор сумує за минулим. Антуан (Гійом Кане) підказує чоловіку шлях до вирішення проблем. Антуан відтворює певні епохи з минулого і його клієнти можуть поринути в обраний період зі своєї юності. Локації відтворюються до найменших дрібниць. Тож Віктор «повертається» на 40 років назад, аби насолодитись атмосферою 70-х років, коли він зустрівся з Маріанною, коханням усього свого життя.

 Даніель Отой, Гійом Кане, Дорія Тільє, Фанні Ардан, П'єр Ардіті, Дені Подалідес
[video0]
 
view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170081
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.