Пухнасті бешкетники (0+) Реджина Велкер, Ніна Велс (Німеччина, 2019)

Мультфільм «Пухнасті бешкетники» зняли у Німеччині. Режисурою займалися одразу троє – Мімі Мейнард, Реджина Велкер та Ніна Вельс. Сюжет запозичили із дитячої книжки фінсько-шведського письменника Себастьяна Любека. Ще в 1958 році він вигадав історію, яка у наш час стає дедалі актуальнішою. Зміни клімату мають свої наслідки і дітям, не менше ніж дорослим, потрібно про це говорити.

Юна їжачиха Латте разом з іншими звірятками живе в прекрасному лісі. Проте настають складні часи – усі водойми одна за одною висихають. Тваринкам немає чого пити, а рослини засихають під спекотним сонцем. Якось Латте, граючись із білченям Хрум, випадково ламають останній резервуар з водою. Тварини, доведені до розпачу, в нестачі води звинувачують саме цих двох. Тож їм і доведеться виправляти ситуацію. Білченя та їжачиха вирушають у довгу подорож за магічним Каменем Води. Ведмідь на ім’я Бантура викрав його, саме через це й почалася засуха.

 Гуннар Сайзмор, Денні Фезенфельд, Ешлі Борнансін
 [video0]
view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1932
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170095
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.