Гуллівер повертається (Ілля Максимов, 2021)

Гуллівер отримує листа, у якому його просять про допомогу жителі Ліліпутії. Край у страшному занепаді, тож без доброго та мудрого велетня їм не обійтися.

Трон посів дивовижний бовдур і кожен відчуває на собі тяжкі наслідки його недоумкуватості. Але чи буде Гуллівер самовіддано вирішувати справи своїх друзів, коли в самого не все гаразд?

Анімаційний пригодницький фільм «Гуллівер повертається» створено студією «Квартал 95». За словами творчої команди, мультфільм буде цікавим як дітям через карколомні пригоди та гумор героїв, так і батькам завдяки актуальному соціальному і навіть політичному підтексту. Перший тизер було випущено ще в 2015 році. Копітка робота по створенню анімації велася не лише українцями, а й фахівцями з закордону. Працювали паралельно, регулярно спілкуючись он-лайн. Аби проект став успішним неабияких зусиль доклав Тоні Бонілла з США. За його словами, найбільше враження на нього справив саундтрек до українського мультфільму.


view counter

Статистика

Всего тем на форумах 169173
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64991
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.