Хочу в отпуск

нужен совет

Всем привет! Хочу взять тур в Европу. Что можете посоветовать? Услугами какого туроператора пользуетесь? 

Дягилева Анна

А куда именно собрались, я вот была в Венгрии и Австрии, получилось достаточно бюджетно, а красотища там нереальная.

юляшка

Забронировать тур в Европу - не сложно, главное - найти хорошего тур оператора. Я обычно пользуюсь услугами https://bomba-tour.com/ Хороший сервис, доступные расценки. В этом году брала у них автобусный тур в Италию, эмоции просто переполняют. 

Tino4ka

А я через тиждень - в Чорногорію! Надіюся, ще застану теплу пору. Купальник новий собі купила.  https://rozetka.com.ua/25609577/p25609577/  Весь в квіточках і я в ньому буду як квіточка!  Роздільний купальник з тонкими  бретелями і пластиковим замком-застібкою саме на мене. Буду квіточкою на пляжах Чорногорії!

Ксения Котова

отпуска всегда хочется, когда за окном плохая погода

Петричин Софія

Відпочинок - це завжди круто. Осіння Європа неймовірно красива. Куди збираєтеся? Ми з чоловіком до народження малюка теж любили подорожувати, але ніколи не зверталися до туроператорів. Самі планували та бронювали через букінг, або шукали на місці. Але з малюком якось ще не виходило подорожувати, от в перше їдемо на тиждень оздоровитися в Трускавець. Хочеться змінити обстановку, та і спину пора приводити в порядок. Знаю що в https://lisova-pisnia.ua/medychnyi-tsentr хороші спеціалісти й великий вибір процедур. Та і сам Трускавець досить гарний, а природа навколо фантастична. Хоча так хочеться на море. Puzzled

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 1880
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169183
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.