пожежна безпека

навчання

На нашому підприємстві була масштабна еревірка, яка виявила низку недоліків з пожежної безпеки та охорони праці. Тепер мене зобов;язали пройти навчання, мені та іншим співробітникам з пожерної безпеки. Ось тепер шукаю де можна пройти такі курси. Може щось підкажите?

Марина Фролова

   Можу вам порадити звернутись сюди та пройти курс навчання за охорони праці та пожежної безпеки, тоді ви не будите боятися перевірок, та наведете лад на роботі, як в паперах так і технічному стані обладнання. Я після курсів, зрозуміла скільки ж недоліків маю у своїй роботі та багато чого ведеться не так як треба. Так що тепер потрохи все налагоджую. 

Ростковская

Вам должны ее проводить на том предприятии на котором вы работаете, а не искать где проходить курсы. А на нашем предприятии хотят успеть к началу отопительного сезона поставить модульный тепловой пункт https://termoprom.com.ua/produkt/teplopunkt/teplopunkt.php, чтобы было теплее. Вот что значит думают о рабочих.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170299
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.