Душова кабінка

Душова кабінка

Усім привіт. Хочу якомога швидше в інтернеті знайти контакти компанії, яка займається виробництвом скляних душових кабінок, але не знаю куди в першу чергу треба заглянути. Тому, не відмовлюся від ваших коментарів та порад. Що скажете?

Неваляшка

Скажу, що обов’язково треба продивитися в інтернеті для порівняння хоча б декілька сайтів компаній, які займаються виробництвом душових кабінок. Я так і зробила, ось тут https://dush-glass.com.ua/ знайшла на головній сторінці дуже непоганий асортимент душових, одразу проконсультувалася зі всіх питань з менеджером, а потім рішення остаточне прийняла. Раджу вам також цю схему використовувати, коли будете вести пошуки тієї самої моделі скляної душової кабінки.

Sasha26

вы настаящая Ольга Сумская? 

Андрей Виноградов

С душевыми кабинами не все так просто – мы вот долго искали такую, которая бы подошла под параметры нашей ванной. В итоге нашли эту компанию https://liberta.ua/mirrors-bathroom У них мы как раз заказали кабину и даже большое зеркало в прихожую. Взяли оптом ,поэтому даже скидку получили. Качество хорошее, больше полугода прошло, а все как новенькое)

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin

Зарегистрированных 2
Гостей 2279
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170312
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.