Твір в школу

домашні завдання

Шановні матусі, мені цікаво, ви допомагаєте своїм дітям з уроками? Моя дочка прийшла і сказала, що їм дали завдання написати твір на тему Пісня душа народу. Вона не може нічого придумати. Я вирішила спробувати, в результаті у мене твір на три сторінки. Як його написати лаконічно, по суті і коротко?

Алина Быстрова

Я не вважаю правильним писати твори за школярів. Ви можете просто наштовхнути на думку, а основну роботу повинен робити учень сам.

Nino

Частково я згодна з попереднім коментатором. Не вважаю правильним писати свої думки для шкільного твору. Але при всьому розкладі є завдання, з яким школяреві складно впоратися. Що стосується того, про що пише автор, то можна спробувати скористатися підказками за рішенням домашніх завдань. Там же є і начерки творів. Ось, наприклад, твір на тему Пісня - душа народу, можна подивитися тут Можливо це допоможе вашшй дочці зробити домашнє завдання.

Ирина Пионова

А за мене все життя твори писала бабуся. Нічого. Школу закінчила і в житті нічого не втратила. Якщо є час і можливість допомагати, то допомагайте.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1296
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170249
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64987
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.