люстри

освітлення

Добрий день, форумчани. Тут така справа, будемо перобляти дитячу кімнату, дитинка росте і вже треба робити її більш "дорослішою". Донечка росте і вже як на мене декор для немовляти не підходить, порадьте де можна подивитися дитячі люстри?

Галина Миронова

Взагалі то в будь-якому магазині чи салони по продажу освітлення обов'язково продають світильники для дитячих кімнат. Я в прошлому році замовляла на подарунок нічник у вигляді місяця на АліЕкспрессі, правда не знаю як тепер в Китаї щось замовляти.

Маришка Горохова

Я теж планувала щось там замовити, але через той карантин, мабудь прийдеться купувати на місцевих сайтах, бо поки в Китаї не налагодиться епідеміологічне становище не буду ризикувати.

Анна Голубова

А навіщо так далеко замовлення робити, тим більше світильники товар крихткий і ніжний, подивіться на сайті магазина Світлячок, в них непоганий вибір люстрі та бра. Я в них замовляла люстру на п'ять ріжків з пташками -  https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/detskaya/   вийшло набагато дешевше ніж в звичайних салонах

Натали

Є магазин під назвою Все в Дом, ми  там замовляли мебель для дитячої кімнати та люстру у вигляді сонечка з хмарками, очень неплохий вибір дитячих світильників і ціни адекватні.

Ritta

в светочи гляньте

Ильяс

Везде одинаковый выбор этих люстр. Вот сколько ходил по магазинам, так везде все до ужаса банально — одни и те же модели. Единственное вот только через сервис https://price.ua/catalog4697.html смогли подобрать более менее оригинальное, долго сравнивали если честно. 

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin

Зарегистрированных 2
Гостей 2334
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170313
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.