Суші і роли

суші і роли

Доброго дня. Якщо чесно, то я ніколи не коштувала суші, вирішила спробувати та задати вам питання. Послугами яких доставок їжі по Києву ви вже користувалися і чому зробили такий вибір? Буду вдячна за висловлені думки та коментарі з цього приводу.

Ольга Сумская

Я обрала за відгуками доставку японської кухні і можу вам порадити зараз витратити зовсім небагато часу, щоб уважно прогулятися по сторінкам сайту доставки їжі. На сторінці sushi-jen.com.ua усе детально розписано, як можна суші і роли замовити і скільки це задоволення буде коштувати. До 16.00 знижка – 30%, доставка безкоштовна і думаю, що вам обов’язково сподобається японська кухня. За традицією по п’ятницям ми з друзями завжди суші купляємо та проводимо вечір у компанії смачної їжі та якогось фільму. Раджу вам спробувати, поєднати декілька задоволень одразу.

Ирина Ирина

Покупайте филадельфию, точно понравится.

Нина Ивановна

Ось я не знаю що вони взагалі в суші кладуть, але у мене останній раз похід в суші бар перетворився в боротьбу за виживання - Анчан прямо в барі дуже сильна алергія. Так що я потім тиждень препарати від алергії https://apteka-ds.com.ua/catalog/liky-vid-alerhiyi приймала, щоб прибрати симптоми.

view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 1815
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 169151
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64989
Последний зарегистрированный пользователь Zanna_

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.