Евакуатор

Евакуатор

У мене на дорозі дуже часто ламається автомобіль. А як на зло під рукою немає візитки нормального евакуатора який працює цілодобово.. Порадьте де можна знайти нормальну компанію яка надає евакуатори в Одессі.

Евгений Боров

У нашому місті дуже багато хороших приватних компаній які надають евакуатори автомобілів. Спробуйте пошукати хороші пропозиції на міському порталі в розділі Автомобілі. Там і контакти є.

Саша Сашевна

У телефоні треба мати координати таких служб, а ще в гаманці візитку або просто листочок із записом телефонів. Я завжди такі важливі речі намагаюся в декількох місцях зберігати.

Зоя Рейфман

Багато зараз компаній, які пропонують такі послуги, в тому числі навіть виїзний шиномонтаж. Я теж намагаюся записати десь телефони таких служб, щоб в разі чого можна було зателефонувати і вирішити проблему. Ось можу порекомендувати компанію https://nosha.ua/ru/odessa/service/uslugi-evakuator.html Сама користуюся послугами цієї компанії і на роботі теж все мають їх координати.

Ольга Смирнова

Здравствуйте , посоветуйте, где заказать услугу переезда, есть ли у вас варианты

 
Ден Максимов

Привет, если вам нужен переезд классный, то воспользуйтесь сервисом, который называется http://atk-profipereezd.ru здесь как раз есть отлаженная система грузоперевозок.

 
view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1105
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170228
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64983
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.