Хто хоче стати мільйонером?

Якщо поглянути на дані рейтингу «50 мільйонерів України, що створили свій власний бізнес з нуля», виявиться досить цікава річ: перші рядки у ньому займають прізвища зовсім не нафтових та промислових магнатів, а тих, чий бізнес – харчова промисловість, сільське господарство, зернотрейдерство тощо. Так, серед них – Юрій Косюк (ВАТ «Миронівський хлібопродукт»), Олексій Вадатурський (СП «Нібулон»), Олег Бахматюк («Авангард»), Іван Гута (агрохолдинг «Мрія») та інші.

Ну що ж, не дивно, зважаючи на стрімкий темп розвитку аграрного сектору в нашій країні впродовж останніх років. До того ж, що може бути більш сталим, ніж перманентна потреба населення в якісних продуктах харчування? Але успіх потужних сучасних агрохолдингів та корпорацій прямо залежить від руху вперед і розвитку, і тому не дивно, що вони постійно потребують кадрів – робочих та управлінських. Не варто думати, що у сільському господарстві може працювати будь-хто. Сьогодні агробізнес потребує не просто кваліфікованих агрономів чи зоотехніків: потрібні спеціалісти, озброєні найсучаснішими фаховими знаннями, а ще, крім того – такі, що володіють іноземними мовами, комп’ютерною технікою і обізнані з передовими світовими технологіями. За таких  умов  молодому спеціалісту пропонують повний соцпакет і заробітну платню європейського рівня.

Що й казати – вражає… Особливо, якщо зважити на те, що випускники деяких вишів після закінчення навчання опиняються один-на-один з суворою реальністю: шукай собі роботу самостійно, і далеко не факт, що знайдеш. А от студентам Сумського національного аграрного університету такі проблеми невідомі: СНАУ бере на себе зобов’язання працевлаштувати кожного свого випускника. Ще навчаючись на старших курсах, молоді фахівці проходять виробничу практику у великих агрохолдингах, з якими укладені угоди про співпрацю. Варто назвати лише декілька – «Мрія», «Чарівний світанок», «Миронівський хлібопродукт», щоб зрозуміти, що це справді європейський рівень. І, крім того, - прекрасна можливість зарекомендувати себе як молодого перспективного фахівця, адже за результатами такої практики досить значна кількість випускників потім працевлаштовується на ці підприємства. І роботодавцю добре – бере вже перевірені кадри, а не «кота в мішку», і випускнику теж.

«Наразі наша країна потребує висококваліфікованих фахівців різних галузей народного господарства. Але аграрному сектору економіки країни потрібні не тільки технологи, а й менеджери, економісти, юристи – фахівці, без яких робота підприємств та холдингів була б просто неможливою, адже саме вони забезпечують їх безперебійне функціонування у правовому руслі. Всім цим спеціальностям вчать у СНАУ, - говорить ректор, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Володимир Ладика. – У нашому університеті студенти опановують професії агронома, ветлікаря, інженера-механіка, будівельника, біолога-технолога тощо. Глибокі теоретичні знання закріплюються на виробничій практиці, причому не тільки на вітчизняних підприємствах, а й за кордоном, адже університет співпрацює з багатьма країнами Європи, США, Австралією. Навчання в Сумському національному аграрному університеті – це 100-відсоткова гарантія отримання не тільки затребуваної в сучасному світі спеціальності, а й цікавої престижної роботи чи то в місті, чи в сільській місцевості».

В усьому світі вважається, що найкраща реклама вишу – це його випускники. Сумський НАУ пишається своїми вихованцями, серед яких – керівники підприємств та державних установ, провідні спеціалісти крупних агрохолдингів, держслужбовці, банкіри.

А ти хочеш бути успішним? Тож вступай до Сумського національного аграрного університету! На тебе чекають за адресою:

40021, м. Суми, вул. Кірова, 160

e-mail: admin@sau.sumy.ua

www.sumy.sau.ua

Контакні телефони: (0542) 787-476, 222-448, 62-88-59.

Ліц. АД № 041433 від 13.07.2012 року Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України 

®

Гость21

рекламная статья, ни чем не заинтересовывающая "майбутних" абитуриентов...

Гость465

СНАУ замучал своими понтами. И сколько таких мильйонеров выпускники СНАУ?  И каким боком СНАУ касается этих мильйонеров? 

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 1773
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170096
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64997
Последний зарегистрированный пользователь prometej

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.