В країні війна а Глухівському поліцейському все мать родна...

Як за допомогою корупції та російських зв'язків заступник Глухівського відділення поліції Буханістий Сергій Володимирович нажив статки та посади.

     На даний час коли йде реформа поліції хотілось би  приділити увагу  переатестації та боротьбі з корупцією в нашій державі. Так от представляю нашого «героя» - заступника начальника по громадській безпеці Глухівського відділу поліції Головного управління національної поліції в Сумській області підполковника Буханістого Сергія Володимировича. Розкажу про трудовий шлях Сергія Володимировича. Працювати почав наш міліціонер на посаді дільничного інспектору міліції в Глухівському відділу міліції і тут минаючи посади невдовзі став заступником начальника по громадській безпеці всього Глухова та Глухівського району. Після цього приблизно на протязі двох років Сергій Володимирович побудував собі будиночок приблизно метрів на 150 кв, баньку і таке інше. Придбав собі автомобільчик – невеликий джипік вартістю більш ніж 20 тис. дол..США.. І все це за два роки!?за два роки режиму януковича! Ви спитаєте, так може в нього дружина успішний бізнесвумен? А ні дружина у нашого Сергія Володимировича начальник міграційної служби(паспортний стіл) по Глухову та району. 
    В кінці 2013 року – на початку 2014 року Сергій Володимирович брав активну участь у протистоянні проти  учасників Революції Гідності в м. Суми та дуже сильно відстоював режим януковича, корупцію та сфери впливу регіоналів. Був командиром загону який розганяв мітингуючи в будівлі Сумської ОДА.
    Також наш Сергій Володимирович має близького родича, який був заступником командувача Північного Флоту РФ і має звання адмірала який неподалеку мешкає у м. Курс.
     І після такої біографії Сергій Володимирович залишився незайманим. Виникає питання, чому? Чи не тому, що у нього рідний дядько є однією з високопоставлених осіб ВМФ Росії? Крім того виникає питання, які розмови ведуться між племінником та дядьком при зустрічах як на території Російської Федерації так і на території України. Буде не правильно сказати, що наш товариш не був в зоні АТО. Дійсно був, пару тижнів в тилу, за що добросовісно отримав учасника бойових дій.
     І тепер про те, що ні в Глухівського МВ УСБУ в Сумській області ні у Глухівської ОДПІ ні у Глухівського відділення Шостинської місцевої Прокуратури ніколи не виникало питань до Буханістого Сергія Володимировича ні за режиму януковича ні зараз!!!

    Йдемо далі, в березні місяці 2016 року від посад відсторонили начальника Глухівського відділу поліції та всіх замів, крім Сергія Володимировича. Хоча останнім часом практично кожного дня в місті відбуваються декілька крадіжок та декілька разів на тиждень грабіжи. Дана ситуація також не відобразилась на даній особі.

   Одні запитання, чому?

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170299
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.