Коли вже лусне обличчя прикордонника?

Прикордонники Сумського загону виходять під світло софітів на отримання премії «Корупціонер року».

Боротьба з корупцією в Україні вже давно набула популістський характер. Скільки б не розповідали з блакитних екранів наші небожителі про їх героїчну боротьбу з цим мерзенним явищем, результат все такий самий: милі серцю хрусткі папірці завжди знайдуть притулок в чиєму-небудь теплому, затишному кишені.

Чому таке втрапляється, що ті, хто за своїм боргом повинен ставити честь України понад усе, на справді «з невгамовним болем в серці» дозволяють собі торгувати її безпекою?

І йдеться навіть не про наших дармоїдів - чиновників, які зараз вже мало чим можуть здивувати, хіба що обсягами крадіжок. Трендом останніх часів постають наші силовики.

За невеликі кошті в будь-якій валюті вони готові пропустити через кордон будь-який автомобіль без перевірки. І це все, бачите, робиться в умовах введеного воєнного стану !!!

Всеїдність і дріб'язковість наших прикордонників не піддається жодному поясненню. Ви хочете в'їхати в Україну з Росії? Ха! Це буде коштувати вам лише 1000 російських рублів. Адже браві захисники вітчизни навіть не гребують брати валюту країни-агресора!

Бачівськ, Юнаківка – немає жодних питань! Господа прикордонники знають свою справу. Їдеш з Москви, значить маєш гроші. І не важливо хто ти: узбек, таджик, російська або молдаванин.

У світлі останніх подій вся Молдова вражена масштабами корупції в нашій країні. Пані Бодоріна зробила свою справу, успішно прорекламувала послуги наших «захисників»:

(https://facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam/permalink/1901342536586358, https://bloknot-moldova.md/news/ukrainskie-tamozhenniki-potrebovali-s-moldavan-mzd-1044404).

     Дякуємо, шановна панна! Країні треба бачити своїх героїв в обличчя.

Тільки пересічні орли лише виконавці. Адже риба гниє з голови! Прикордонники Сумського загону виходять під світло софітів на отримання премії «Корупціонер року».

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
telepin

Зарегистрированных 2
Гостей 2275
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170312
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64988
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.